Merhaba arkadaşlar,

Endometriozisli biri olarak doktorlar her ne kadar cok cok onemsemese de uzun zamandır hastalığımız ve beslenme arasındaki ilişkiyi araştırıyordum.

Ağustos ve Eylul aylarında okuduklarımı kendi uzerimde denedim. 2. tup bebek denemesinden once vucut temizlensin endonun etkileri azalsın tedavi icin sağlıklı bir ortam hazırlayayım istedim.

En başta beslenme alışkanlıklarımı değiştirdim. Endo icin zararlı olabileceği yazanları yemedim. Sağlıklı ve antioksidan yonunden zengin bir şekilde beslenmeye calıştım. Ve sonuc olarak Temmuz'da yaptırdığımız başarısız bir tup bebek denemesinden sonra DOĞAL YOLLA hamile kalmışım ve 7 haftalık hamileyim..... Yani tedaviye gerek bile kalmadan doğal yolla geldi mucizem...

Yaptığım tabi maddi manevi başka şeyler de var (soğan kuru yapmak, meryem suresini okumak vb.) ama burada sizinle paylaşmak istediğim konu endo ve beslenme uzerine...

Aşağıdaki yazı başka bir siteden alıntıdır. Bu alıntı haricinde okuduklarımdan not aldığım başka bilgileri de paylaşmaya calışacağım.

Umarım sizlerinde işine yarar faydasını gorursunuz ve bebeklerimize hep beraber kavuşuruz...