Sistemi yaklaşık 24 gundur kullanıyorum. Bir hafta kadar ekran kartımda sıkıntı olduğu icin kullanamadım ve incelemede buna bağlı olarak gec geldi.

İşlemci : i7 6700k Anakart : MSI Z170A Pro Ekran Kartı: Asus ROG STRIX GTX 1060 Ram: Corsair 16 GB(2x8) 2800mHz HDD : Seagate 1TB SSD : Corsair LE serisi 240GB Kasa ve PSU: Zalman NEO Z11 700W Monitor: Asus VP247 İşlemci soğutucu: DeepCooler'ın bir modeli

Ek olarak :
Airties air 2610 - Wifi adaptor
Logitech g103 - Klavye
Everest SGM-X6 - Mouse

Aldıktan yaklaşık 18 gun sonra ekran kartımın 'bildiğim kadarıyla' işlemcisinde bir sorun cıktığı icin bir sıra problemle karşılaşmıştım. Forumda da sorunla ilgili bilgi aramış fakat bulamamıştım. Aldığım bayiye goturdum, test ettiler. Ve hic Asus yetkili servisine gitmeden direk değişim aldılar. Sanırım birazcık şanslıyım

Sistem fotoğraflarını yarın gunduz gozuyle eklerim.

Elimde şimdilik yuklu bulunan oyunlar:

League of Legends
Counter Strike: Global Offensive
The Witcher 3
Shadow of Mordor
H1Z1
Prison Architect
Outlast
PayDay
Overwatch
Warcraft

İstek olursa eğer imkanlar dahilinde istenilen oyunlarında testlerini yapmaya calışırım. Bunun dışında sistemle ilgili merak ettikleriniz ya da sormak istedikleriniz olursa seve seve cevaplayabilirim.
Birde oyun testlerinin dışında yapılması uygun olan ve ya merak edilen sistem testleri varsa onları da soylerseniz konuya ekleyebilirim. Okuduğunuz icin teşekkur eder, iyi forumlar dilerim.