Herkese Merhaba,
29 Gun Sonra 2015 yılına gireceğiz, Ben acıkcası yeni yıla nasıl girersem hemen hemen hemen o şekilde devam ediyor, yeni yıl yeni umutlar oldugu icin forumdan 1 şanslı arkadaşıma 1 Yıllık VDS Paket-4 hediye etmek istiyorum.
1 Kişiye BİR YILLIK 780 Tl değerinde [Paket-4] !!
2 kişiye 1 Yıllık[110TL Değerinde] Wordpress Hosting + .Com Alanadı !!
Ve kampanyaya katılan ilk 2015 kişiye %15 İndirim Kuponu !!
Cekilişe katılma şartları.
1- Dabulyuhosting.com Adresine uye olunmalı.
2- Gercek telefon numarası girilmeli.
3- Ytpara.com uyesi olmalı.
4- Siteye Uye olurken Hostname /ns1 /ns2 /Root şifresine Yt paradaki ismini yazıp,
Bu konunun altınada cekilişe katıldığına dair yorum atmalı.
Paket-4 Kazana kişilere bilgileri Telefonuna 1 Ocak 2015 saat 12:00 gonderilicek.
Cekilişe Katılma Linki ; DabulyuHosting İnternet Hizmetleri. - Sepet
29 Gun Sonra 2015 yılına gireceğiz, Ben acıkcası yeni yıla nasıl girersem hemen hemen hemen o şekilde devam ediyor, yeni yıl yeni umutlar oldugu icin forumdan 1 şanslı arkadaşıma 1 Yıllık VDS Paket-4 hediye etmek istiyorum.
1 Kişiye BİR YILLIK 780 Tl değerinde [Paket-4] !!
2 kişiye 1 Yıllık[110TL Değerinde] Wordpress Hosting + .Com Alanadı !!
Ve kampanyaya katılan ilk 2015 kişiye %15 İndirim Kuponu !!
Cekilişe katılma şartları.
1- Dabulyuhosting.com Adresine uye olunmalı.
2- Gercek telefon numarası girilmeli.
3- Ytpara.com uyesi olmalı.
4- Siteye Uye olurken Hostname /ns1 /ns2 /Root şifresine Yt paradaki ismini yazıp,
Bu konunun altınada cekilişe katıldığına dair yorum atmalı.
Paket-4 Kazana kişilere bilgileri Telefonuna 1 Ocak 2015 saat 12:00 gonderilicek.
Cekilişe Katılma Linki ; DabulyuHosting İnternet Hizmetleri. - Sepet
KAZANANLAR
1- @azizacar yedek @wormwar
2- @timokanil yedek @stannis
3- @jarmen yedek @Hamburger
Oncelikle kazanan arkadaşları tebrik etmek istiyorum, fakat forumun bir coğu yanlış şekilde yapıp dabulyuhosting.com uye olamdan yaptığı icin 1. sırada olan arakdaşlar siteye uye olanlar arasından secilmiştir, diğer 2 ve 3 . hediye ise okadar katıldım yazıp boşa gitmesin die konuya yorum atanlar arasından secilmiştir.
Herkese teşekkur eder arakşların biran once bana donmelerini dilerim, hayırlı geceler...