Bilgilendirme ;

Almanya da olan tum sunucularımızı geri cekmiş bulunmaktayız. İngiltere Lokasyon Sunucu siparişi verildi teslim edilmesi beklenmektedir.

Sunucu Beklenmektedir.

İşlemci : 2x Hexa Core 2.20Ghz (E5-2430)
Ram : 96 GB
HDD : 2*2 GB SAS + 240 GB SSD SSD ye sanallaştırma Kurulacaktır Daha iyi performans almak icin.
1 Gbps Bağlantı / 1 Gbps Garanti Bağlantı Vermkede dir veri merkezi tabi net 1 gbts alamaya biliriz paylaşımlı olduğu icin

Urunsatışlarımız da şoyle birşeyyapıcaz kendimizi affettirmek icin

Oncelikle Hizmet satın almış muşterilerimize ilave olarak 1 hafta sure eklenicektir hizmetine + 1 gb ramli aldıysa 2 gb ramli oalrak verilecektir bundan sonraki satışlarımızda 1 gb yerine 2 gb vericez kısacası aldığınız ram in 2 katını vericez fiyatlar ve ram hakında calışma yapıyoruz şuanda fiyatta bir artış yapmamak icin calışıcağım. Anlayışalr icin teşekkur ederim.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gonderildi

Merhaba Değerli YTPARA uyeleri,

Yepyeni bir hizmetle karşınızdayız. Bomba gibi geliyoruz.

Haftalık Odeme İmkanı !!
ilk 1 GB Siparişine 1 Aylık hizmet ucretsiz. [Talihlisi belli oldu]
İlk 5 Kişiye İlk Sipariş İcin %50 İndirim Promosyon Kodu: Trytpara [PROMOSYON KODU BİTMİŞTİR.]

Yoğun Talep Uzerine 5 Adet Promosyon Kodu Daha Eklenmiştir %50 İndirim Promosyon Kodu: Ytparatekrar
İndirim 1 Aylık - 3 Aylık - 6 Aylık ve 1 Yıllık Alımlarda Gecerlidir.

Yedek Almak muşteri sorumluluğundadır.
VDS Sunucunuz 1-6 Saat icinde teslim edilir.

Odeme Seceneklerimiz;
Paypal - Havale

Secebileceğiniz işletim sistemleri;

Windows 2008 R2
Windows 2012 R2
CentOS 6.5
openSUSE 13.1
Ubuntu 13.10
Windows 7
Windows xp

Paketlerimizde deneme imkanı vardır.

YS-2608 ( Yeni yasa gereği işlemler durduğu icin bilgi değiştirilemiyor ) Telekomunikasyon İletişim Başkanlığı Burdan kontrol edebilirsiniz.

E-Mail: [email protected] - [email protected]

Telefon: 0850 302 54 59 - 7/24 Ulaşabilirsiniz.
Telefon: 0530 668 64 99 - 7/24 Ulaşabilirsiniz.

Sitede sağ taraftan site dilini turkce yaparak daha kolay işlem yapabilirsiniz.
Para birimini TL olarak secebilirsiniz.

Gorsellerde ki fiyatlar haftalık fiyatlardır.

Speed Test Hakkında Bilgilendirme ;

Speed Test ile ilgili resim cekip koyma gereği duymadım bunun sebebi gerceği hic birzaman yansıtamamış olduğu icin Dc de hatlarda bağzen yoğunluk oluşmaktadır bu yuzden test sonucları duşuk cıka biliyor bu kısa sureli yoğunlukdan dolayı cıkan test sonuclarıda yanılmanıza sebebiyet vermektedir.Hal boyle olunca bizde ister deneyip alın ister haftalık secenekle alıp kendiniz deneyip gorun istediğimiz icin bu secenekleri sunduk bircok firma deneme seceneği bile sunmazlar ben sattığım hemde kendi kullandığım urune guvendiğim icin rahatlıkla bu secenekleri sizlere sundum deneme suresi normalde 1 saat tutucaktık ama bu sureyi 1 gun yaptıkki rahatca deneyiniz emin olunuz diye dediğim gibi speed test hic birzaman gerceği yansıtmaz net olarak. En sağlıklısı diler deneme isteyerek diler senizde 1 haftalık alarak test ede bilirsiniz.

Saygılarımızla,

OpenVDS Continuous Service Quality