Yeni SSD Diskli Satış Konumuz Acılmıştır. Satışlar Yeni konu Uzerinden Devam Edecektir.
Yeni Satış Konusuna Gitmek İcin Tıklayın.
Merhaba Değerli YTPARA uyeleri,
Yepyeni bir hizmetle karşınızdayız. Bomba gibi geliyoruz.
Yeni Paketler Daha uygun fiyatlar ile tekrardan hizmet vermeye başladık.
OZEL VDS Yonetim Paneli Hediye ediyoruz.
Konuya yazan ilk 10 kişi arasından 1 kişiye cekiliş ile ucretsiz 1 aylık VDS Hediye edeceğiz. Yorumunuzun yanına Cekilişe katılıyorum yazmanı gerekmektedir. SAHİBİ BELLİ OLDU
Evet arkadaşlar cekilişi yaptık;
Kazanan: @Nicco
Yedek Talihli: @avodim06
Kazanan arkadaşımız yarın akşam 00:00 a kadar bize ulaşmaz ise hak sahibi yedek talihli olur.
UCRETSİZ VDS1 CEKİLİŞİ WWW.OPENVDS.COM Cekiliş Sonucları | Cekiliş Yap

VDS Yonetim Panelinden Goruntuler

Yedek Almak muşteri sorumluluğundadır.
VDS Sunucunuz 1-6 Saat icinde teslim edilir.
Odeme Seceneklerimiz;
Paypal - Havale
Secebileceğiniz işletim sistemleri;
Windows 2008 R2
Windows 2012 R2
CentOS 6.5
openSUSE 13.1
Ubuntu 13.10
YS-2608 ( Yeni yasa gereği işlemler durduğu icin bilgi değiştirilemiyor )
E-Mail: email protected - email protected
Telefon: 0850 302 54 59 - 7/24 Ulaşabilirsiniz.
Telefon: 533 032 88 91 - 7/24 Ulaşabilirsiniz.
Telefon: 535 517 53 94 - 7/24 Ulaşabilirsiniz.
Deneme Hakkında Bilgilendirme
Bircok kişiye deneme verdik test edilsin ole alınsın diye hatta bir cok muşterimize test etmeden almayın deneyip ole alın icinize sinsin bir telefon bile alırken deneyerek alıyorsunuz bunu da deneyip ole alın diye uyarıp once denemelerini sağladık ardından almalarını ama deneme verdiğimiz bazı kişiler adları kendileri onemsiz bu iyi niyetimizi suistimal ederek kendi cıkarları icin deneme istediler ve kendi işlerini gorup gectiler toplamda 20 kişiye deneme imkanı sunduk bunlardan 10 kişi yani yarısı satın almıştır diğer yarısı kendi işini gorup gecmiştir. bu yuzden deneme imkanı yoktur hizmet alan muşterilerimiz konuyu gorup yazarlar belki yazdıklarında yorumlarını okuya bilirsiniz yada direk kendilerine sora bilirsiniz.
Saygılarımızla,
OpenVDS
Continuous Service Quality