Cem Yıldız - Aşk İmkansız

Modern ‘aşık’ Cem Yıldız’dan ilk solo album!

“İmkansız Aşk” ile muzik listelerini altust eden Cem Yıldız, ilk solo albumu “Aşk İmkansız” ile 20 Nisan’da muzik marketlerde yerini aldı.

Cem Yıldız, 20 yıllık muzik seruvenini ilk solo albumuyle dinleyiciye sunuyor. Son donemde cok sevilen dizi muzikleriyle gundeme gelen Cem Yıldız, “İmkansız Aşk”, “Koyu Kara”, “Yarım Bıraktın” gibi şarkıları ile dillerden duşmuyor.

Can Utkan, Murat Uncuoglu, Richard Hamer ile beraber kurdugu Orient Expressions grubundan aşina olduğumuz Cem Yıdız’ın “Aşk İmkansız” albumunde yeni bestelerinin yanı sıra, “Hırsız Polis” ve “Ruya Gibi” dizileri icin yaptığı hit parcaların yeni versiyonları da yer alıyor. “Yarım Bıraktın” parcası, Adile Yadırgı’nın eşsiz vokali ile karşımıza cıkarken, milyonları etkileyen “İmkansız Aşk”, Husnu Şenlendirici’nin klarneti ile daha da etkileyici bir tınıya kavuşuyor. “Ruya Gibi” dizisinin unutulmazı “Koyu Kara”ya ise, ney sanatcısı Ercan Irmak’ın nefesi tad katıyor.

Albumde yer alan tum şarkıların bestesi Cem Yıldız’a ait. “Mutluluk Yalnız Ruya” isimli parcada sanatcıya, kardeşi Dilek Yıldız eşlik ediyor. “Bizim Oralar” isimli parcanın bestesi ve sozleri Yıldız Tilbe’ye ait.

Cem Yıldız, dinleyenlerini bu toprakların ezgileriyle buyulerken, bağlaması ve cumbuşuyle de huzunlu bir yolculuğa cıkaracak.

“Aşk İmkansız” Cem Yıldız’ın ilk solo albumu olması yanı sıra Pozitif Muzik & Pozitif Edisyon işbirliği ile Pozitif ailesinin yeni world music label’ı “Kolaj” ın da ilk albumu ozelliğini taşıyor....

1. SEVDAKARIM BEN 03:33
2. MUTLULUK YALNIZ RUYA 03:04
3. İMKANSIZ AŞK featuring Husnu Şenlendirici 05:19
4. SEN İSTERSEN 04:03
5. GEL GOR BENİ 04:41
6. ETTİĞİNE BAK 03:27
7. DUDAKLARIN CENNET DEĞİL 04:38
8. YARIM BIRAKTIN featuring Adile Yadırgı 03:16
9. İNCE SIZI 04:02
10. GİZLİ 03:32
11. ESME RUZGAR 04:12
12. KOYU KARA featuring Ercan Irmak 03:42