Edit: Coğu online alışveriş sitesinden genelde montaj sonrası şikayet duyduğum icin sonradan montajlarken şu olmuş bu olmuş kasaya diye uğraşmak istemedim. Kendim montajladim tek marşta aldı şukur sıkıntı cıkmadı
Teknobiyotik P1 2020 Kutu Acılımı
İncelemeler0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Alışveriş
- İncelemeler
- Teknobiyotik P1 2020 Kutu Acılımı
-
23-09-2022, 12:55:41Selam arkadaşlar. Aldığım kasa hakkında bilgi vermek icin konuyu acıyorum. Şimdi konuyla alakalı olan bilgisayarın kutu acılım videosunu bırakacağım buraya. Yarın işten geldiğimde genel olarak kasa ve parcalar hakkında deneyimlerimi paylaşacağım. Oyun testlerini de atacağım ama oyun boyutları cok buyuk olduğu icin 1 haftadır oyun indiriyorum, hala bitmedi
Şu an Wazone iniyor 90 GB, Daha sonra Fortnite ve Forza indirip test videosu da cekmeyi duşunuyorum. Kasayı alan ve fikirlerini olumlu olumsuz paylaşacak olanlar varsa buyursun. Teşekkurler.
Edit: Coğu online alışveriş sitesinden genelde montaj sonrası şikayet duyduğum icin sonradan montajlarken şu olmuş bu olmuş kasaya diye uğraşmak istemedim. Kendim montajladim tek marşta aldı şukur sıkıntı cıkmadıBiraz montaj videosu cektim ama tek olduğum icin pek beceremedim kusura bakmayın.