Pazar akşamı sipariş vermiş olduğum Monster Abra A5 V6.1 bu sabah elime ulaşmıştır. İstanbul dışında olmama rağmen cok hızlı bir şekilde elime ulaştı, buradan Monster Notebook, Fokus Bilgisayara hızlı gonderi icin teşekkur ediyorum.
Genel olarak ilk izlenimlerimi aktarmam gerekirse cok uzun suredir ben laptop araştırıyordum Monster hep aklımın bir koşesindeydi fakat ortalıkta dolaşan bazı olumsuz yorumlar sebebiyle almakta cok tereddut ettim. Uzun bir araştırmalar sonucunda şansımı Monster'dan yana kullandım ve surekli ortalıklarda dolaşan şikayetlerin hicbirine rastlamadım. Yani ışık sızması, gurultulu fan sesi falan bende şuan icin yok. Kasa kalitesi fiyatına gore bence normal, cunku metal kasaya gectiğinde maliyet daha da artacak buda fiyata yansıyacak ama bir fiyat performans laptop icin tasarıma cokta takılmamak gerek olduğunu duşunuyorum, benim icin onemli olan performans ve performansı oldukca iyi.
Bu model hakkında merak ettiğiniz, sormak istediğiniz, aklınıza takılan her şeyi sorabilirsiniz, elimden geldiğince deneyimlerimi ve bilgilerimi aktarmaya calışırım.
Monster Abra A5 V6.1 inceleme
İncelemeler0 Mesaj
●6 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Alışveriş
- İncelemeler
- Monster Abra A5 V6.1 inceleme