Merhaba arkadaşlar.
Bugun Everest SM-770 mouse aldım.
- Uc farklı DPI seceneği var 800-1200-2000 - Ele tam oturuyor tam ideal boyutda. - Sağ click ve sol click tuşlarının hissi guzel, cat cat ses cıkarmıyor yani tam kıvamındalar. - Forward, back ve double click tuşu ise cok yumuşak farkında olmadan insan basabiliyor. - Aynı şekilde sayfayı aşağı yukarı kaydıran cevirmeli şeyde cok yumuşak daha hisli olmalıydı. - DPI değerini değiştirdikce farklı renkte led ışıklar yanıyor aynı şekilde mouse hareket ettikcede led ışıkların rengi değişiyor. Ama aşırı değil Cin genelevi gibi hissettirmiyor. - Kablosunun dışı kaliteli PSU kabloları gibi ipliksi bir yapıyla kaplı, kolay kolay eskimez. - 29 TL'ye aldım. Cok bişey beklemiyorum tabikide, kutudan cıkalı saatler oldu ama zamanla orası burası bozulurmu bilemem. Urunun resimleri şu şekilde;
Kitap kapağı gibi acılıyor kutunun kapağı cırt cırt yapışkanı var. Kutusunu kaliteli yapmışlar ilginc bir şekilde.

Şu meşhur turkce kurallarına uymuşumdur umarım, kesin yanlış bişeyler yaptım yine engellenicem ama olsun, TECHNOPAT kaybeder.