Oncelikle hepinize selamlar. 2019'un kasım ayında Yukko uzerinden almış olduğum Mouse'un uzun kullanım incelemesini yapmaya karar verdim. Keyifli okumalar.

Dış kısmı boyle gorunuyor bence gayet ele oturan bir yapısı var.

Arka kısmı da boyle gorunuyor, bence ışığın yerinin konumlandırılması cok iyi olmuş. Akşam saatlerinde harika gorunuyor.

Yan kısmında 2 adet tuş var, bence yeterli her yeri tuşla kaplı olacağına boyle olmasını tercih ederim.

Son olarak ise boyle gorunuyor diyebilirim, sağ ve sol ele uyumlu bir yapısı var.

Evet son olarak ise artıları ve eksileri'ne gecelim.

Artıları;

(+)
Yukarıda belirttiğim gibi ele harika oturuyor ve coğu tutuş pozisyonuna uyacağını duşunuyorum.
(+) LED'lerin konumu harika bir suru RGB renk olacağına boyle sade ve tek renk olmasını tercih ederim. Mousepedim'de mavi olduğundan uyumlu oluyor .
(+) Malzeme kalitesi fiyatına gore harika, zamanında 60 TL'ye almıştım şu an 100-120 TL civarlarında.
(+) Gunumuzde coğu mouse icin standart bir hale gelmiş olsa bile kablosunun orme olması iyi bir şey, aldığım fiyatı da goz onunde bulundurarak tabii ki
(+) Orta kısmındaki tekerleğin hassasiyeti ve yumuşaklığı benim kullanım zevkimi arttırıyor ama bu kişiden kişiye değişebilir bir durum.

Eksileri;

(-) Eksi olarak sadece orta tuşunun arkasındaki DPI ayarlama tuşunun yerine iyi oturmamış hissiyatı geliyor onun dışında bana gore bir eksisi yok.

Son olarak ise mouse'un geldiği gun cektiğim kutu acılışı videosunu bırakıyorum;

Videoyu ilk cektiğim zaman biraz acemice olmuş, kusura bakmayın ve esen kalın.