2 ADET 70TL'DEN SATILMIŞTIR. SON 1 KALDI. FİYAT TOPTAN ALIM FIYATIDIR. TEK ALIMDA 70TL'DİR

Sandalyeler'de satılmıştır.
Kargo ucreti ortalama 20tl civarıdır. +10tl taşıma bedeli vardır

OKULLAR
DERSANELER
CALL CENTERLER
OFİSLER

CAĞRI MERKEZİMİZDE KULLANMAKTA OLDUĞUMUZ BİLGİSAYARLARIMIZI İŞ DEĞİŞİKLİĞİ SEBEBİYLE SATMAKTAYIZ.
OFİS PROGRAMLARI VE OYUNLARI VE ANTİVİRUS PROGRAMLARI KULLANABİLİRSİNİZ

İş değişikliği nedeniyle Atom Bilişimden 200TL'ye aldığım bilgisayar setlerini satmaktayım

TAMAMEN İŞ DEĞİŞİKLİĞİDİR.

Sahibinden.com'da 8 Adet Satılmıştır. Yaklasık 5-6 Ay once. Oraya Koyduğum Fiyatlara'da Bakabilirsiniz. Ayrıca Burosan Bordo Doner Sandalyeleride +10'tl Farkla Gonderebilirim. Resimler ve Ozellikler Aşağıdaki Gibidir. İsteyen BURADAN ilanın detayına bakabilir. Sahibinden.com'da bulunan ilan pasiftir.

KASA İCERİĞİ
LİSANSLI XP KURULU
TOPTAN VEYE PAREKENDE SATILIKTIR
P4 SANAL CİFT CEKİRDEK İŞLEMCİ (2.0 - 2.0)
İNTEL ANAKART
512 RAM
40 GB SATA HDD
128 KARTI O/B
SES-ETHERNET O/B
6 ADET USB PORT
LPT VE COM PORT MEVCUTTUR

DİĞER PARCALAR
19" TUPLU SAMSUNG MONİTOR / 17" FLAT Monitor
KULAKLIK (2 AY KULLANILDI)
MULTİMEDİA KLAYE
OPTİK MOUSE
BUTUN KABLOLARI VERİLİR.

KASALAR

MONİTORLER

DİĞER PARCALAR

Bu setleri ben kendi cağrı merkezimde kullandım. Office programları, antivirus,oyunları kaldırmaktadır. Yanı sıra VB calışmaları icinde kullandım zamanında. Ben alırken 200TL'ye almıştım. Şuan kullanmıyorum. Zaten piyasasına baktıgınızda sadece kasası 100TL Civarıdır. Ben seti 60TL'den veriyorum.
Setin tanesi 60TL'dir. Kargo ve Nakliye Alıcıya aittir. İstanbul Maltepede ikamet etmekteyim..

Belirttiğim gibi Burosan Marka Doner Bordo Renk Pc Koltuklarını +10'tl Farkla Gonderirim. İkinci Eldir. Sandalyelerin detayına kendi sitesinden bakabilirsiniz. SANDALYELER
Royalsit Megasit Sekreter Koltuğu (Suni Deri) - Kırmızı

532 051 07 01