Arkadaşlar merhaba, sistemimi inceledikten sonra aksesuarlarımı da inceleyerek size fikir vermek istedim. Genel olarak iş ve oyun amacıyla kullanmaktayım. Ekipmanlarımı 85 Euro (Galiba 550TL`ye tekabul ediyor) civarına topladığımı belirteyim, buna gore yorum yapacağım. Haydi, klavyeden başlayalım.
Klavye: Sharkoon Purewriter TKL
Klavye tercihim Almanca dizilimli Sharkoon PureWriter TKL RGB modelinden yana oldu, kendisini iade urunu outlet olarak 37 Euro`ya aldım. Kullandığım model Mavi anahtarlı olanı (Kailh Choc Blue), 55g kuvvetle calışan dokunsal, gayet parlak ışıklandırmalı ve duşuk profilli anahtarlar iceriyor. Şunu soylemeliyim ki tuşların sesi diğer mavi anahtarlı klavyelere gore daha ince, sanki Ornata`yı andırıyor; tabii bu onun aksine gercek mekanik bir klavye. Tuş kapakları anahtarlar gibi ince profilli ve kaliteli hissettiriyor. Klavyenin ust govdesi metal, hoş bir duruş sergiliyor. Klavyenin bir diğer artısı altın kaplı ve orgulu iki adet kablo ile gelmesi. Klavyede N-KEY Rollover ve Anti-Ghosting bulunduğunu, ağırlığının 503g olduğunu ve 1000Hz yanıt suresine sahip olduğunu da ekleyeyim. Klavyenin eksi sayılabilecek noktası yazılımın olmaması, ayarların tuş kombinasyonlarıyla yapılması (Havit`in yakın urununun yazılımıyla calıştıranlar olmuş ama ben denemedim.). Ozetle sert davranmadığınız surece Purewriter TKL sizin icin uygun bir kompakt klavye olabilir.
Urun sayfası: PureWriter TKL RGB - sharkoon.com
Fare: Logitech G203 Lightsync
Farem Cin`den 17 Euro`ya gelen bir Logitech G203 Lightsync. Farenin genel yapısı cok uzun yıllar once satışa cıkan Logitech G1`den yana pek değişmedi. Genel olarak ortalama boyutlarda ve ağırlıkta (80g) olan fare biraz ince, eliniz buyukse alt yuzeye surtebilir. Claw tutuş icin ideal olduğunu soyleyebilirim. Fare simetrik govdeli ancak sadece solda iki adet duğme var. Malzeme kalitesi iyi sayılabilir. ancak yan yuzeylerle ust yuzey aynı sert plastiğe sahip, yumuşak yuzey değil. 8000DPI`a kadar cıkabilen Mercury sensor gayet tatminkar, PMW3325 gibi sensorlerden daha iyi gibi. Adreslenebilir aydınlatma da fareye ayrı bir hava katıyor, yazılımdan ayarlanabiliyor. Faren
n eksi yonu yazılımının guncellemesinin aşırı yavaş olması ve guncelleme esnasında yazılımı kullanamamamız. Ayrıca orgulu kabloya sahip olsaydı iyi olabilirdi.
Urun sayfası: Logitech G203 LIGHTSYNC RGB 6 Button Gaming Mouse
Kulaklık: Cooler Master CH321
35 Euro`ya aldığım CH321 kulaklığı tanıtmaya once yapısından başlamalıyım. Sade ve yuvarlak yapıya sahip olan CH321 surucu arkalarında ayarlanamayan RGB aydınlatmaya sahip. PU suni deri olan kulak yastıkları orta sertlikte, rahat hissettiriyor. Size gore şekil alan ust deri yastık biraz sert ama alışınca cok rahat ediyorsunuz. 50mm suruculere ( 20-20,000Hz frekans, 16 Ohm empedans) sahip olan kulaklığın ses seviyesi ve performansı gayet başarılı, tizlerde cok hafif bozulma olabiliyor ve sesi kulaklıktan cok actığınızda hafif dip ses olabiliyor. Kulaklığın mikrofonu kayıt kalitesi olarak cok iyi, "s" sesinde cok ufak bozulma olabiliyor. Kulaklık orgulu olmasa da sert ve dolaşmayan şekilli kabloya sahip, USB ile bağlanıyor lakin dahili sanal 7.1 ozelliği yok. Kulaklığın bir eksisi var: Ses tekeri cok garip bir yere yerleştirilmiş.
Urun sayfası: CH321 | Cooler Master
Arkadaşlar urunleri size genel olarak tavsiye ediyorum; cok fazla butce ayırmadan temel deneyim sağlayabilirsiniz, beklentilerinizi ona gore ayarlarsanız memnun kalacağınızı duşunuyorum. Urunler hakkında her turlu soru sorabilirsiniz, inceleme hakkında yorumlarınıza da acığım.
Ucuz oyuncu aksesuarları: Purewriter TKL G203 Lightsync CH321 kısa inceleme
İncelemeler0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Alışveriş
- İncelemeler
- Ucuz oyuncu aksesuarları: Purewriter TKL G203 Lightsync CH321 kısa inceleme