Şimdi asıl konumuza gelelim.
Mouse gelince gercekten cok kaliteli bir goruntu karşılıyor. Kaliteli goruntuden kastım kutusunu acerken icim kıpır kıpır oldu.
Ozellikler:
Kaucuk yan kaplamalarıyla, ergonomic sağ el uyumlu tasarım. 10,000 dpi optic sensor. 16.8 milyon ayarlanabilir renk seceneğiyle Chroma aydınlatma. Altın kaplama USB bağlantısı. Orulu fiber kablo.
Arkadaşlar kabaca ozellikleri boyle merak ettiğiniz bir şey olursa cevaplamaktan mutluluk duyarım.
Kulaklığa gelirsek, arkadaşlar gercekten cok garip bir durum ama ben kulaklığı alırken kutusuna hayran kaldım. Kutusu gozume cok şık geldi ve satın almak istedim. Kulaklık ustu kulaklıkları kullandım ama bir turlu rahat edemedim. G230 kullanıyorum ama gercekten muzik konusunda cok cok kotu. Oyun konusunda memnunum aslında ama muzikte memnun olmadığım icin bu kulaklığı alma ihtiyacı duydum.
Kulaklığa gelirsek, gercekten cok şık duruyor. Cok kucuk bir canta şeklinde taşıma cantası var ve cantanın dış kısımları cok sert. Herturlu darbeden kulaklığı koruyacağını duşunuyorum. Kulaklığı sadece muzik acarak denedim. Basları gercekten cok iyi veriyor. Ama sanki telefonum da daha iyi performans aldım. Sesin fazla cıkmasını isterdim bilgisayardan ama sanki yeteri kadar cıkmıyor. Belkide ben bazı şeyleri yanlış yaptım.
Razer programını kurdum. E-posta ve şifreyi yazarak kayıt oldum. Ardından kulaklığı takar takmaz E-posta yolu ile key geldi. Pro versiyonuna yukseltmek icin sanırım. Bende hemen keyi girip PRO versiyona yukselttim.
Kulaklığı da Amazon uzerinden aldım. Yaklaşık 150 TL gibi bir fiyata geldi. 10 gun surdu gelmesi. Mouse ile aynı anda geldi.
Sormak istediğiniz bir soru varsa bunun icinde sorabilirsiniz. Herturlu yardımcı olmaya calışırım.