supangleyi 2.5 su bardağı sutle kısık ateşte guzelce karıştırarak kıvamına getiriyoruz.
yan ocakta ahududu cilek sosumu iki cay bardağı su ile bir guzel kıvamına gelene kadar karıştırıyorum .ben bu işlemi aynı anda iki elimi kullanarak yaptım...

pasta tabanımızı tepsiye yerleştiriyor ve sut ile kekimizi ıslatıyoruz... krem şantimizide soğuk sut ile karıştırıyor ve kıvamına getiriyoruz... iki parca olan kekimizi ikiye ayırıyor ara kata istediğimiz kadar krem şanti cilek-ahududu sosu ve supangle koyuyoruz. tabi bunu yaparken ara kat olduğunu hatırlayalım ve suslemek icinde bir miktar bırakalım. daha sonra kekimizi kapatıyor ve uzerini supangle ile guzelce kapatıyoruz... kalan kren şanti ve ahududu-cilekle susleme sanatını size bırakıyorum

işte size cabuk pasta arkadaşlar...tadıda cok guzel oldu calışan bayanlar icin pratik bir yontem...
hepinize afiyet olsun

1 paket supangle
1 paket ahududu cilek sosu
1adet hazır pasta tabanı
1 paket kremşanti
1paket sut

uzerindeki susleme icin buzdolabı poşetini kullandım arkadaşlar..yazmak icin başka fikir gelmedi aklıma...krem şantiyi buzdolabı poşetine koydum ve iğneyle delerek sıktım...ama pek sağlıklı bir yontem değil...gorulduğu gibi yazı bozuk oldu...