Cok kolay ve nefis

3 adet yufka (yarım kilo)
2 yumurta
1 su bardağı su
1 su bardağı sut
1 su bardağı yoğurt
1/2 su bardağı sıvı yağ
1/2 kilo ıspanak
1 adet kuru soğan
Kırmızı toz biber
Tuz
Karabiber
Aycicekyağı
Kuru soğanı kup kup doğrayıp yağda pişiriyoruz, onceden uzerlerine sıcak su dokup sıktığımız ıspanakları soğanın uzerine ekliyoruz ve suyunu bırakıp cekene dek karıştırıyoruz. Son olarak kırmızı biberle ic harcımızı renklendiriyoruz. Tuz ve karabiber ekliyoruz.
Yumurta, sut, yoğurt, su ve sıvıyağı karıştırıyoruz.
Yağladığımız fırın tepsisine ilk yufkamızı (kenarları tepsinin dışında kalacak şekilde) serip uzerine karışımımızdan az bir miktar yayıyoruz. ikinci yufkanın yarısını karışıma batırıp ilk yufkanın ustune serdiken sonra ic harcımızı koyuyoruz ve ikinci yufkanın kalanını da aynı şekilde sutlu karışımımıza batırıp harcın ustunu ortecek şekilde yerleştiriyoruz. ucuncu yufkayı da aynı şekilde sutlu karışıma batırıp tepsiye yerleştiriyoruz. ilk yufkanın kenarlarını tepsinin icine doğru bohca gibi katlıyoruz. uzerine kalan karışımımızı her yere yayılacak şekilde dokuyoruz. 180 derecedeki fırında uzeri iyice kızarana kadar pişiriyoruz. Afiyet olsun a.s.