unu k.tozu, vanilya ile karıştıralım.ortasını havuz yaparak yumurta ve tereyağını yedirelim.soğuk su ile yoğuralım.10 dk. buzdolabında dinlendirelim.
tart kalıplarını yağlayıp un serpelim.
hamuru yarım cm. kalınlığında oklavayla acalım
kaılplara yerleştirelim başka bir kalıbın tersini bolca yağlayarak hamuru kalıba bastıralım ki şekillensin.
kalıptaki hamurları 10 dakikaya yakın difrizde tutalım.160 derece kızgın fırında dolaptan cıkar cıkmaz pişirelim.sıcakken bıcak yardımıyla kalıplardan cıkaralım.
PUF NOKTASI :kalıptaki hamurları pişirmeden once uzerlerine fırcayla yumurta akı surelim ki uzerine koyacağımız krema ve meyveler yumuşatmasın.

KREMA:
sutu unu şekeri vanilyayı cırpıp pişirelim.
arada cırparak soğutalım
1 paket krem şantiyi sutle koyu bir kıvamda hazırlayalım ve soğuyan kremayla karıştıralım.
tartoletlerimizin icini bu krema ile doldurup meyveyle susleyelim.
siz meyvelerinde uzerine jole ilave edebilirsiniz.

HAMURU:
3 su bardağı un
1 su bardağı şeker
1 yumurta
150 gr.tereyağı
1 cay kaşığı k.tozu
soğuk su
vanilya
KREMASI:
2 su bardağı sut
yarım su bardağı şeker
3 corba kaşığı un
vanilya
1 paket krem şanti
UZERİ:
cilek







URL=http://img136.imageshack.us/i/fotoraf0019ri.jpg/]
[/URL]http://img136.imageshack

URL=http://img136.imageshack.us/i/fotoraf00016.jpg/]