Merhabalar.Birgun hamile kalırsam benim gibi kucuk bir umut ışığı arayanlara yazmak icin soz vermiştim.Ben 5 senelik evliyim ve şuan hamileyim allahın izniyle 1 hafta sonra doğumum var

ama 4 sene boyunca hamile kalma surecim zordu kısaca anlatayım.Evliliğimin ilk gununden başlayarak doğum kontrol kullandım bilincsizce 1 sene kadar sonra cocuk istemeye başladık ve doktora muane olmaya gittim hap kullandığım icin o bana 1 sene icinde anca olur hemen olmasını bekleme moralini bozma dedi.Sonra biz denemelere bailadık 1 sene olsu gecti derken baya bi vakit gecti.Adetlerm cok duzensiz olduğu icin her ay hamilemiyim diye test yapıyordım.1-2 ay adet olmadığım dahi oluyordu.En son doktora gitmeye karar verdik ni sorun var diye bana butun yapılabilicek testler yapıldı hormon testi,rahim filmi vs hic birinde sıkıntı cıkmadı sonra catlatma iğnesi denedim 2 kere ilkinde kist yaptı zaten 2.sindede genelik oluşmadı.Bu arada doğal yontemlerde deniyorum soğan kurleri vs.Daha sonra eşime sperm testi yaptırdık ve ondada hic bir sıkıntı cıkmadı ama zaman bu testlerin peşinde koşarken hayli gecmişti.Daha sonra aşılama yontemini denemeye karar verdim.%15 gebelik şansı dedi doktor ondanda hic umitli değildim ve aşılamam da yapıldı.Heyecanla bekledik ama bi terslik hissettim aynı catlatma iğnesindeki kistin ağrısını hissetmeye başladım cok şiddetli.Ve beklerken bir baktım ki adet oldum artık tamamen doğal yontemle cocuğum olmuyacağını anladım.Doktora gitmedim o ay ve eşimle bi aşılama daha denemek yerine vakit kaybetmeden direk tup bebek yaptıralım dedik.Bu arada yaşım şuan 25 eşimde 32.
Şifacı gibi birini bulduk onada bi ilac yaptırıcaktım adet olduğunda git kan tahlili yaptır bana sonuc yolla dedi zaten artık tup bebeğede karar verdik diye cokta sallamıyordum. Bir gun bi baktım cok az bi pembemsi kan gelmiş oh dedim hemen tahlil yaptırayımda adamda bana doğal bi ilac yapsın onuda deniyeyim. A bi baktım ertesi gun ne gelen var ne giden adet oldum sanıyordum ama pedim temizdi.Evde herzaman fazladan testim vardı bi seferde birsuru alıyordum ama artık test pek yapmadığım icin son bi adet uzun zamandır dolapta duruyordu.Ay dedim olur mu olur bi yapayım dedim ama o kadar negatif gormeye alıştım ki cift cizgi imkansız gibi geliyordu.Bir yaptım ki pozitif

Ben vesilesini aşılama olarak goruyorum cunku aşılamadan 2 ay sonra kendiliğimden hamile kaldım.Belkide o basıncla kanallarımı actı yada oyle birşey.Yani demem o ki bi hastalığınız yoksa eğer cokta moralinizi bozmayın belkide benim en buyuk hatam o oldu.Depresyona girmiştim artık anne olamıyorum diye.Ve asla duayı bırakmayın arkadaşlar hamileliğimden cok az bi sure once artık sabah akşam ağlıyordum rabbime dua ederken.Caresizim yardım et allahım diye.Rabbimiz şuphesiz cok merhametli inşallah sizlere de merhamet etsin sağlıkla sıhhatle bebekleriniz olsun.Biraz uzun oldu kusura bakmayın hakkınızıda helal edin hayırlı ramazanlar