Duşmanım artık dostlar, bu kadar dandik bir urun yapıp bir suru sorunu olmasına rağmen fahiş fiyatlara satan Logitech'e duşmanım.
Bir arkadaş bana G410 Atlas Spectrum hediye etti, ben de CK104'umu verdim onun icin, vermez olaydım. Klavyede başlarda sorun yokken sadece birkac ay kullanımdan sonra bir iki tuşta cift basma sorunu başladı, akabinde basmayan tuşlar, cift basan uc hatta dort kez art arda basan tuşlar. Her gun yeni bir sorun. Araştırma yapınca bu klavyede bu sorunu bir tek benim yaşamadığımı, bircok kişinin daha başına geldiğini oğrendim. Yabancı bir YouTuber izopropil alkol oneriyordu ben de o yontemi denedim kısa bir sureliğine olsa da işe yaradı ama sonra yine eski haline dondu. Yol yakınken G410 ve diğer Romer-G klavyelerden uzak durun. 1/3u fiyata aldığım dandik Cin Mali diye iteleyip kakaladığım Motospeed 3 kat daha uzun omurle sapasağlam bir bicimde calışmasını surduruyor. Birkac şikayet daha...

İnternette aratırsanız daha bircok şikayete denk gelebilirsiniz. Bazıları mekanik klavyelerin genel sorunu diyor ama ben bu kadar sorunlusunu da gormemiştim. Ayrıca yukarıda gorduğunuz bir paragraflık yazıyı yazarken de canım cıktı cift basan tuşları silmekten ya da basmayan tuşlara bir daha basmaktan.