Asla ama asla pil performansı vaadedildiği gibi değil! Bundan onceki A7 2016 telefonumdan bir farkı yok hatta belki A7 daha iyiydi diyebilirim. 2 haftadan uzun bir kullanım surecinde şunu net olarak soyleyebilirim ki Android işletim sistemine sahip bir telefona ne kadar RAM verirsen kullanır, ne kadar pil verirsen somurur! Asla ama asla kağıt uzerindeki değerlere aldanmayın. Standart bir telefon işte 6000 mAh falan hikaye. 3000 mAh pile sahip bir telefondan bir farkı yok. RAM desen 3-5 uygulama yukledim yarısı doldu bile. Geri kalan ozelliklerine yorum yapmak istemiyorum cunku cok hakim değilim, bu telefonu alırkenki tek amacım 2-3 gun bana şarj aleti aratmasın. Ama maalesef sonuc husran. Benimle aynı sorunu yaşayan var mı?
Acaba pil hala tam performansına ulaşamadı mı? Henuz 7-8 kere şarj ettim ve yuzde 20'lerde takıp yuzde 80'lerde şarjdan cıkardım. (Tavsiye edildiği gibi.) bilsem 3 5 daha koyar iPhone alırdım. Tasarıma gelirsek her yeri plastik. Zamanında 1650 TL'ye aldığım A7 2016 kadar sağlam bir telefon kullanmadım ben. Yan cerceve metal ve on arka malzemesi camdı. Defalarca bilincli veya bilincsiz şekilde yere caktım telefonu bana mısın demedi. Al A7'yi ceviz kır vura vura, o kadar sağlam bir kasası vardı. 3000 kusur TL verdiğimiz bir telefon bu kadar kalitesiz bir hissiyat vermemeli. Almayın diyemem sizlere, cunku başka ne alacaksınız? Son olarak tavsiyem ise asla ama asla YouTube tanıtım videolarına inanmayın. Cok buyuk bir kısmı sponsorlu videolar. Merak ettiğiniz bir marka/modelin gercek kullanıcı deneyimlerini ve yakın cevrenizdeki kullananları araştırın, sorun soruşturun. Bu telefon hakkında sorularınız varsa buyurun cekinmeyin, cevaplamaya hazırım.
Galaxy M31 pil performansı kullanıcı deneyimi
İncelemeler0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Alışveriş
- İncelemeler
- Galaxy M31 pil performansı kullanıcı deneyimi