Oncelikle merhabalar, incelememe hoş geldiniz. Bugun sizlere Rampage 4C-120S kasa fanı incelemesi yapacağım.

Urunu Vatan Bilgisayar'dan aldım 55 TL'ye satılıyordu ben aldığımda. Almak isteyenler buradan alabilir.
RAMPAGE 4C-120S 120mm RAINBOW FAN fiyatı, teknik ozellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da RAMPAGE 4C-120S 120mm RAINBOW FAN fiyatı, teknik ozellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com

İncelemeye başlamadan once şunu belirtmek istiyorum. PSU gibi onemli parcalarda tercih etmeyin ama aksesuarlarda Rampage markası fena değil ve bu butceye boyle guzel RGB aydınlatma veren bir urun yok. Rampage olduğu icin diyeceksiniz uzun kullanımda sorun olacaktır. Bu incelemeyi bilerek 6 ay gecikmeli yapıyorum ki bir sorun yaşamadığımı belirtmek icin.

Urun 120 mm adından anlaşılacağı uzere. FRGB, yani renkleri değiştirilemiyor, Rainbow efekti sabit. Molex ve 3 pin bağlantısı mevcut. Ben Molex ile bağladım son hızda donmesine rağmen kulaklık yokken de cok ses gelmiyor. Ben 4 tane aldım 4 tane takılı kasada.

Urunun teknik ozelliklerini fotoğraflarda paylaşacağım bu urunun teknik bilgileri hicbir sitede yok cunku. Sadece kutusunda yazıyor sanki devlet sırrı.

SONUC: Rainbow efekti istiyorsanız ve biraz da CFM değerinden RPM hızından odun vermeyeyim diyorsanız tercih edilebilir. Bu fiyata bundan cok daha kaliteli urunler var Be Quiet markasının ve Arctic markasının. Ama Rainbow ozellikli ve ortalama CFM, RPM değerine sahip bir Rainbow yok şu an.

İncelememi okuyan okumayan herkese teşekkurler. Fotoğraflarla incelememi sonlandırıyorum.