Kremayla birlikte meyve dilimleride eklerseniz Lezzeti tam yakalamis olursunuz!!!!

Once tencereye yumurta sarisi, seker, nisasta,limon kabugu rendesi, vanilya ve sutun 1 cay bardagi kadarini aliriz ve bunlari guzelce cirpariz. Topak kalmayana kadar karistiririz.

Yarim Litre Sut,
3-4 dolu yemek kasigi Nisasta,
4 yemek kasigi seker,
1 paket Vanilya,
1 Yumurta sarisi,
500 ml Suzme yogurt,
200 ml Krema,
Limon kabugu rendesi

Ocagin altini acariz. Icinde karisim bulunan tencereye geri kalan sutu ilave ederiz ve surekli karistirarak 2 dakika kaynatiriz. (Bu cok kati oldu demeyin.Normaldir. Krema ve suzme yogurt girdikten sonra biraz acilicaktir.)
Sonra ocaktan alip suzme yogurt ve kremayi ilave ederiz. Iyice karistiririz ve 2 dakika daha pisiririz.
Kremamiz soguduktan sonra pastalarin aralarina veya uzerine sureriz. Dolapta bekletir pastamizi servis yapariz.

Afiyet olsun.