Merhaba, bugun sizlerle İnternet Servis Sağlayıcılarındaki deneyimlerimi paylaşacağım.
1) Namıdeğer Turk Telekom:
Turk Telekom cok hızlı kurulum yaptı o konuda cok iyiler. Mesele servise gelince sıkıntı olabiliyor 2 yıl boyunca yaklaşık 18 kere kopma yaşadım, ozellikle modeme internet gelmemesini cok yaşadım. Servis ekipleri genelde 2 iş gunu icinde geliyorlar fakat cozumlemede başarılı değiller. Hız duşmedi ama şaşırtıcı olabilir.
2) Milenni.com: Tam 16 gun beklettiler bugun Turkcell'i aradığımda tutuştular ve "Hemen geliyoruz" dediler. Denemedim onermem!
Ayrıca 2 kere aramadıkları halde bana: "Telefonu meşgule attınız." Dendi.
3) Turkcell: İlk başvurumda 5 iş gunu icinde geldiler, cok ilgilendiler fakat başka adrese gittiler. Duzelmesini bekledim, 12 gun boyunca yapamadılar ve Milenni.com'u arayıp başvuruda bulundum, ki onlarda okuduğunuz uzere gelmediler ve bugun cok sinirlendim (2. kez aradıklarını soylediklerinden oturu) muşteri hizmetlerine şunu dedim: "Turkcell'i arıyorum hanginiz hızlı gelirseniz." Telefonu suratına kapatmıştım ki bu cok terbiyesizce oldu fakat sinirim kontrol ediyordu beni.
20 dakika sonra Turkcell'i aradım adresi duzelttim, (benim sucumdu biraz) yeni bir paket oluşturdum 25Mbps hızında ve TV+ uyeliği 109.90 TL. Konuşmadan TAM 18 dakika sonra arayıp "bugun musaitseniz kuruluma geliyoruz" dediler.
Milenni.com'u arayıp iptal ettirmek istedim fakat dolaylı olarak izin vermediler (beni boş bir menuye atarak ve 25. dakikada atılıyorsunuz.) ama ben defalarca talep edince iptal yetkilisi bana: "Kusura bakmayın" dedi sadece birkac klişe oneri yaptı, ben sadece "teşekkurler" dedim, kapattım.
40 dakika once Turkcell Kurulum Ekibi geldi işlerini cok temiz şekilde yapıp gittiler.
Ekstra olarak 2 kat hız 5 kat upload alıyorum.
Umarım dediklerim sizi yorup, boğmamıştır okuduğunuz icin teşekkur ederim.
Milenni.com pişmanlıktır.
ISS Deneyimlerim
İncelemeler0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Alışveriş
- İncelemeler
- ISS Deneyimlerim