Forum uzerinde onlarca arkadaşa iPhone sattık ve satmaya devam ediyoruz.
Bomba bir kampanya ile geliyorum.
Not : Saadet zinciri, dolandırıcılık gibi yorum yapacak olanlar şimdiden konudan cıksın veya yonetime şikayet etsin eğer konuda bir dolandırıcılık varsa.

Kampanyamız şu şekilde ;
Orneğin Mehmet Ali bir iPhone 6S almak istiyor;Bize geliyor ve 1250 TL odeyerek herhangi bir iPhone modelini seciyor. Daha sonra iPhone'u teslim alabilmesi icin 3 adet muşteri getirmesi gerekiyor ve bu kişilerde 1250 TL oduyor.
Mehmet Ali 3 muşteri bulduğu icin iPhone 6S ve +300 TL parasını alarak 950TL'ye Turkiye Apple Store alınma iPhone'u alıp gidiyor.
Diğer 3 kişi ise iPhone alabilmek icin yine 3 muşteri getirmesi gerekiyor. Yani boylece cevreniz geniş ise 950 TL odeyerek iPhone sahibi olabiliyorsunuz.
Yani burada herhangi bir ( daha once saadet zinciri ile yaşanan dolandırıcılık ) dolandırıcılık vs.. bulunmuyor. 3 adet muşteri ile gelin 950 TL'ye iPhone alın gidin.
İstediğiniz modeli kargo ile gondeririz.
Detaylı bilgi icin Skype : mehmetaliertunc
S.S.S
1250 TL yatırdım ancak 3 adet muşteri bulamadım ne olacak ? Eğer 3 adet muşteri bulamazsanız paranızı 6 ay sonra iade alırsınız. 3 muşteriyi buldum şimdi ne olacak ? Bize istediğiniz modeli soyleyeceksiniz size kargolayacağız ve hesap numaranızı 350 TL iade edeceğiz. Size nasıl guveneceğim ? İsteyen muşteriler ile anlaşma imzalıyoruz.