Merhaba arkadaşlar,
Ben bu kasayı yaklaşık olarak 2 sene once aldım. Fiyatını hatırlamıyorum ancak 300 TL civarında bir fiyatı vardı. Şu anki fiyatı (vatan bilgisayarda) 324 TL.
Artı ve eksilerine gececek olursak:
Artıları:
+Vidasız Montaj:
Sabit disk ve ssd lerimize taktığımız kızaklarla yuvasına oturttuğumuzda gayet sağlam şekilde monte etmiş oluyoruz.
Aynı zamanda hem optik surucu hemde ekran kartı slotlarında vidasız montaj icin yuvalar mevcut.
+Fan Slotları:
Kasada onde 2, ustte 2, yan kapakta 2, arkada 1 ve guc kaynağının ucunda da 1 adet olmak uzere 8 adet fan slotu var ancak guc kaynağının onundeki yuvaya kac kişi fan takar orası tartışılır.
+Toz Filtreleri:
Tam olarak guc kaynağının altında 1 adet toz filtresi mevcut. Gorevini iyi yapıyor diyebiliriz. Kasanın onundeki delikli ızgaralar da toz filtresi gorevi goruyor.
+Gorunuşu:
Acıkcası gorunuşu (bana gore) gayet sade ve (yine bana gore) bu gayet hoş.
+On Panel:
Her ne kadar on panel desek de bu kasada ust tarafta konumlandırılmış. Bu kasasının masanın yanında konumlandıran arkadaşlar icin artı denilebilir. 2 adet usb 2.0 1 kulaklık 1 de mikrofon girişi mevcut.
Acma/kapatma ve reset tuşunun tasarımı guzel. Sabit disk ledi kırmızı ve calışma ledi de mavi. Bu mavi renk eğer ışıksız bir ortamda kullanıyorsanız gozunuzu alabilir ancak ışıklı bir ortamdaysa fark edilmiyor bile.
+Kablolama:
Kablolama desteği var ve kablolarınızı tutturmanız icin bir suru cıkıntı var. Kutusundan siyah plastik kelepceler cıkıyor ama bana yeterli gelmedi.
+Guc Kaynağı Sessizleştirici Plastikler:
Adı kaucuk ayak da olabilir ancak tam bilmediğim icin plastik dedim. Guc kaynağının titreşimini ciddi anlamda sessizleştirdiği soyleniyor ama pek bir etkisini gormedim.
Eksileri:
-Oncelikle cok toz topluyor. Ustundeki ve yanındaki fan slotlarını kullanmıyorsanız bir kartonla veya her hangi bir şeyle kapatmanızı tavsiye ediyorum.
-Guc kaynağı 600w 80+ bronz ancak 12V kanalından sadece 432w verebiliyor.
-8 pin işlemci guc kablosu kısa. Ben kablolama yapıyım hic bir kablo kirliliği olmasın derseniz sizi husrana uğratır.
-Kablolama var dedim ama kablolama yaptıktan sonra kasanın arka kapağı zor kapanıyor yani baskı uygulamanız gerekiyor. Bence bu buyuk bir eksi
Not: En yakın zamanda video inceleme gelecek. Şu anda fotoğraf atamıyorum kusura bakmayın.
Not: Daha ilk incelemem eksiklerimi Technopat Ailesi olarak tamamlamınızı rica ediyorum.
Xigmatek Asgrad 382 Pure Black Edition 600W Kasa İncelemesi
İncelemeler0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Alışveriş
- İncelemeler
- Xigmatek Asgrad 382 Pure Black Edition 600W Kasa İncelemesi