Arkadaşımdan oğrendiğim bu tarifi sık sık yaparım. Hem pratik hem de leziz. Adını cin yemeği olarak oğrendiğimden ben de bu şekilde yazdım. Bu yemeği genellikle guzel bir salata ve pilavla servis yapıyorum. Sizlerin de denemesini oneririm.

Malzemelerini hazırladıktan sonra bir kesme tahtasına ihtiyacınız olacak

3 adet tavuk goğsu
2 adet havuc
5-6 adet carliston biber
kırmızı pul biber
karabiber
kori
yağ

Oncelikle sırayla tavuk goğuslerini ince ince enine 3 parcaya bolunuz.
Ardından enine 3 parcaya bolduğunuz tavukları kibrit copu kalınlığında ince ince dilimleyiniz. (Uzunlamasına dilimlenecek. Ben kibrit copu kalınlığında kesemiyorum daha kalın yapıyorum.)
Havucları da aynı şekilde kabuklarını soyduktan sonra tavuk dilimleri gibi enine ve uzunlamasına ince ince dilimliyoruz.
Carliston biberleri de aynı şekilde dilimliyoruz.
Daha sonra tavukları tavada suyunu salıp cekecek şekilde pişiyoruz.
Ardından tavaya yağ ekleyip diğer malzemeleri de ekleyerek pişiriyoruz.
Pişmesine yakın kırmızı pul biber, karabiber ve koriyi ekliyoruz.
Bu şekilde de pişirdikten sonra servis yapıyoruz.
Afiyet olsun