Site adresi :PM ile. (Hakkımı saklı tutarım)
Pagerank: 0
Acık Arttırma Taban Fiyatı : 600 TL
Min Artış : 50 TL
Acık Arttırma Bitiş Tarihi : Son Tekliften 24 Saat Sonra
Sitenin aylık getirisi:Adsense Koyulmadı
Alexa Global: 5.725.872
Alexa TR: yok
Sitenin acılış tarihi:Sitemiz 3 yıldır acık fakat 8 ay once bi adsnesemiz kapatıldı daha sonrasında imdiki domaine yonlendirdik (301 yaptık) şimdiki domain yaşı ise 8 Ay dır.
Kategori, sitenin iceriği nedir: E Devlet - Sitemde Tamamı %100 ozgun (asla kopya icerik yok) 1.180 ozgun makale vardır.Hepsi el ile tek tek girilmiştir.hepside Edevlet ile ilgili sorgulama-odeme-oğrenme gibi onemli başlıklarldan oluşmaktadır
Gunluk hit sayısı:600-700 Arası
Ziyaretci kaynağı: Sırasıyla; Google - Yandex -Direk giriş
Domainin yaşı:8 Ay
Site tum iceriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler:Evet Tum İcerik
Hosting dahil midir:Hayır
Banlı olduğu sponsor var mı: Yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: Yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Evet
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Sınırsız
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yok

Forum Dışı Arkadaşlar : [email protected] adresine mail atabilirler.

SİTE HAKKINDA GENEL ACIKLAMA

Merhaba Arkadaşlar :

3 Yıllık Acık olan sitemiz 8 ay once adsense banlandı haliyle ozmanki domainde banlandı...daha sonra sitemize yeni bir domaine taşıdık ve bu domaindeki yaşı 8 ay dır....Hiti 1 yıl oncesine kadar 1,5-2 K larda olan sitemiz dalgalanmalardan sonra 600-700 (tekil) Seviyesine duşmuştur. Yeni domainde ise yeni adsensemi riske etmamak icin (bi saldırımı olduda onceki adsensem kapandı diyerek duşundum) ayrıca hitinde biraz duzelmesi icin adsense koymadım.....daha sonrada hit 600-700 lerde sabitlendi haliyle 8 aydır adsense yok onun icin kazancı net şudur diyemem....ama 1,5-2 K arası iken 13-15 TL oluyordu....E devlet sitesisn TBM si ise genelde 0,10-,0,15 arasında değişmekteydi.

Başka Sorusu olan varsa Bekliyorum Arkadaşlar