Oncelikle bu yazıyı başlıklar altında inceleyeceğim.(Android telefon icin.)
-TASARIM-
Tasarımı cok guzel. Cok hoş duruyor, almadan once cok duşundum acaba kaba durur mu diye fakat tam da koluma gore oldu. Bir suru deliği var. Ve kordonu cok kaliteli, asla rahatsız etmiyor. Ekranı acmak icin altta dokunmatik bir tuş var ona basıyorsunuz. Kolunuzu kaldırınca da acılıyor. Aşağıda bir suru foto paylaştım zaten oraya bakabilirsiniz. Sayısal veriler:
Kordonsuz cihaz boyu: 56 mm
Kordonsuz cihaz eni: 18.5 mm
Kordonsuz cihaz kalınlığı: 12.5
Ağırlık: 24 g (hissetmiyorsunuz o kadar az)
Govde malzemesi: plastik
-ŞARJ-
Şarj konusunda biraz geride kalmış. Genelde akıllı bilekliklerin tercih edilme amacı zaten şarj sureleri. Fakat bu 4-7 gun arası gidiyor. Ama buna karşılık 90 dk civarı surede şarj oluyor. Cok hızlı ve ayrıca pratik. Aşağıya koyduğum fotoda gorursunuz şarj etme yerini. Orada kucuk bir tuş gibi bir şey var ona bastırınca cıt diye ses gelicek ve kordon cıkacak. Orada bir USB cıkışı var. Onu bir bilgisayara veya adaptore takıp şarj edebiliyorsunuz. Takmak cok kolay yanı yonu fark etmez.
-AKICILIK-MENU GECİŞLERİ-
Menu gecişlerinde hic kasmıyor, cok akıcı. Ana ekranda iken aşağı veya yukarı kaydırarak menu gecişlerinizi yapabilirsiniz. Bir şeye girdikten sonra bir geri gidecekseniz parmağınızı soldan sağa kaydırın, ana ekrana donmek isterseniz ise alttaki dokunmatik butona basabilirsiniz. Ana ekranda iken ekrana (suruklemeden) dokunursanız bağlantı durumunuzu, şarjınızı, ve hava durumunu gorebilirsiniz. Hava durumuna sadece buradan ulaşılıyor.
-SAĞLIK-
Bu bileklikten sağlık ile ilgili yapabilecekleriniz şunlardır:
-Nabız olcumu,
-Kandaki oksijen miktarı (SpO2) olcumu,
-Uyku takibi.( uykunun en hafif anında uyandırma ozelliği de var.)
-SPOR-ANTRENMAN-
Bu bileklikten takip edebileceğiniz spor aktiviteleri şunlardır:
-Adım takibi
-Kalori yakım takibi,
-Ne kadar yol gittiğiniz,
-Dış mekanda koşu,
-İc mekanda koşu,
-Dış mekanda yuruyuş,
-Kapalı alanda yuruyuş,
-İc mekanda bisiklet,
-Eliptik,
-Kurek cekme,
-Diğer.
-DİĞER YAPABİLECEĞİNİZ ŞEYLER-
-Telefona gelen bildirimleri alabilirsiniz, cevaplayamazsınız. Telefona gelen arama bildirimini saatin ekranına bir kez basarak sadece saatten sessize alabilirsiniz, aşağıdan yukarı kaydırırsanız reddedersiniz. Telefondaki muzikleri, (youtube dahil) kontrol edebilirsiniz. Kronometre, titreşimli zamanlayıcı, ekranı 5 dk acık bırakma.

Ek olarak şunları soyleyeyim, yukarıda da belirttiğim gibi bunları ben android bir telefon icin soyledim, İOS' ta nasıldır bilmiyorum. Ayrıca 1200tl'lik huawei watch gt 2 akıllı saat ile aynı sensorlere sahip. Bu baya iyi bir şey. Nabız olcme suresine gelirsek, coğu bileklikteki gibi sizi 1 dk bekletmiyor, 5 saniye falan suruyor nabzı olcmesi ve olctukten sonra anlık nabzı gostermeye devam ediyor. Yani bir sonuc cıkarıp durmuyor. SpO2 olcumunde de boyle. Aşağıya fotoğraflar attım, umarım bu incelemeyi beğenmişsinizdir. Arkaplan seceneklerinin hepsini attım aşağıya. Bu muthiş saati almamda etkili olan hocaların hocası @Techno3030 a teşekkur ederim. Resimler cok iyi cıkmamış kusura bakmayın lutfen
Bir eksiğim, hatam, yanlışım varsa rica ediyorum uyarın. Fotoğraflarda ekran sonuk cıkmış aslında cok canlı.
Dosya Ekleri