Resimlere gecmeden once urunun artılarını ve eksilerini saymak istiyorum :
+ Cok iyi bir tasarımı var.
+ Kullanılan malzeme cok iyi, ele verdiği hissiyat cok guzel.
+ Tepki suresi ve sensor kalitesi muazzam.
+ Sade olması benim icin cok iyi sadece 2 adet tuş var yan tarafta ve ustte dpi değiştirme tuşu var.
+ Değiştirilebilir ışıkları hoşuma gitti.
+ Switchleri cok kaliteli ve oyun oynarken ben buradayım diyor.
+ Skatezleri Sensei Raw'a gore kucuk olmasına karşın cok iyi konumlandırılmış ve kayganlıktan odun vermemiş.
+ Kablosu orgu yapılmamış bu benim icin bir avantaj Sensei Raw'da cok zorluk cıkartmıştı kablosu. Ama kablosu yinede sağlam bir yapıda.
+ Kişiselleştirilebilir bir isim plakası var (resimde gostereceğim).
+ Yazılımı cok iyi. Bircok ayar yapılabiliyor. (Renk ayarı, tuşların gorevi, cpi 1 - cpi 2 ayarlama, Acceleration / Deceleration, Angle Snapping, Polling Rate)
- Yan tarafa kullanılan kabartmalı malzeme belli bir sure sonra aşınıyormuş.
- Skatezleri konum olarak cok iyi fakat tum mouselerde olduğu gibi bunda da ince. Ne kadar - olur bilemiyorum rakipleri gibi aynı kalınlıkta ama ben sevmiyorum.
- Kutu iceriği rakiplerinde olduğu gibi zayıf. Sadece sticker ve nameplate cıkıyor. (Bende nameplate yoktu Amazon.com'a bu durumu bildirdim belli bir ucret iadesi yaptılar sağolsunlar. Sanırım yeni serilerin icinde nameplate yok).
Dilerseniz Resimlere Gecelim :
Urunun kutusu bu şekilde. Alışılagelmiş Steelseries urun kutusu.
Urunumuz bu şekilde
Urunun skatezleri ve alt kısmı.
Değiştirilebilir nameplate.
Yazılımdan birkac goruntu. (Benim kişisel ayarlarımdır bunlar daha ust seviyeye cıkabiliyor tabiki.)
Son bir not daha. Resimleri telefonum ile cektim olabildiğince iyi cekmeye calıştım. Urun tozlanmış ve kirlenmiş duruyor cok yakından cektim. Odamın her tarafı toz (gunde 2 kere temizlik yapmama rağmen buradan belediyeye selam olsun.) .