ACIK ARTTIRMA : 1 TL
MİNİMUM ARTTIRMA : 1 TL
17:00'E KADAR SON BULACAKTIR.

UYARI !
HORTUMU MUSLUĞA BAĞLADIKTAN SONRA APARATI ACIK KONUMA GETİRMEDEN SUYU ACMAYINIZ AKSİ TAKTİRDE HORTUM PATLAYACAKTIR. BAŞLIĞI ACIK KONUMA GETİRİP SUYU OYLE ACINIZ.

Uzayan Tabancalı Hortum X Hose 15 metre
MUSLUK APARTLI
Bahcelerde rahatca kullanabileceğiniz, yerden tasarruf edebileceğiniz mukemmel bir urun sizleri bekliyor Uzayan Tabancalı Hortum X Hose 15 Metre !

Hortum sorununa care olan, son teknoloji urunu dayanıklı, pratik, hafif kendi uzunluğunun 3 katı uzunluğa erişebilen mukemmel bir urundur.

Kıvrılmaz, dolaşmaz, yer kaplamaz ozelliğiyle cok kullanışlıdır.

Kendi uzunluğunun 3 katı uzamasını bekledikten sonra park, bahce, arac, balkon, yat, tekne gibi yerlerde rahatlık ile kullanabilir.

Standart tip hortumların yaratmış olduğu dağınıklık, karışıklık gibi sorunlar ile karşı karşıya olanlar icin ozel olarak tasarlanan esnek yapıya sahip bu hortum cileden cıkartan bahce hortumlarından sizi kurtaracak.

Dayanıklı, sağlam, hafif malzemeden imal edilmiştir.

Esnek yapıya sahip son teknoloji sulama hortumudur.

Eski hortumuzunun yaratmış olduğu dağınıklık, karışıklık gibi duramlardan kurtulmanızda en pratik yardımcınız olacaktır.

İşiniz bittiğinde ise tek yapmanız gereken musluğu kapatıp Uzayan Tabancalı Hortum X Hose 15 Metre ’nin kendi kendine kısalmasını bekleyip evinizin, deponuzun bir koşesine saklamak olacaktır.

Kullanma Talimatları:

Uzayan Tabancalı Hortum X Hose 15 Metre ’nin kullanımı cok kolaydır.

Tek yapmanız gereken Uzayan Tabancalı Hortum X Hose 15 Metre uzayan hortumun su giriş ucunu musluğunuza takıp suyu acmak, su basıncı ile uzamasını beklemek olacaktır.

Sulama işiniz bittikten sonra tek yapmanız gereken sulama ucunda bulanan fiskiye başlığını acık konumda bırakıp suyun hortumun icerisinden cıkıp eski haline donmesini beklemek olacaktır.

Bahce musluklarında kullanıma uygundur.

Kullanımı kolay ve pratiktir.

Urun Olcusu:

Kucuk Hali 5 metre

Buyuk Hali 15 metre

Paket İceriği:

1 Adet Uzayan Hortum X Hose 15 Metre