Edit: Fiyatı ytpara forumuna ozel 2800 Tlye duşurdum

25/03/2014 Tarihinde Monster Notebook'un Kadıkoy'deki bayilerine gidip 2700tl karşılığı satın aldığım Monster marka MS-1757 model cihazımı kısaca tanıtmak isterim.

- Cihazı 25/03/2014 tarihinde aldım ve gunumuze kadar yaklaşık 2,5 ay kullandım, kasma takılma kapanma vs en ufak bir sorun yaşamadım ilk gunden beri sorunsuzca sapasağlam calışıyor, cok ta memnunum.

- Cihazı ilk gunden beri KASA olarak kullanıyorum. Demek istediğim, laptobu masamın altına koydum hic ellemiyorum sadece acma duğmesine basıyorum ve cihazı ayrıca bağladığım kendi monitor, fare, klavyem ile oynuyorum. Bir diğer deyişle kullanılmamış tertemiz cihaz alacaksınız. Ayrıca bir kere bile evden cıkarmadım.

- Cihazın kutusu, faturası, garantisi (2 sene mağaza garantisi), şarj aleti, bataryası kısacası tum aksesuarları duruyor yeni alıcısını bekliyor.

- Cihaza Ekstra olarak 600tl odeyip 120gb+120gb Kingston Msata SSD taktım ve RAID0 ile birleştirip 240gb SSD elde ettim. Bu sayede windows işletim sisteminin başlayıp programların yuklenmesi 20 saniyeyi gecmiyor.

- Cihazın bataryasını cıkardım hic kullanmadım sadece şarj aletiyle calıştırdım yani bataryası sıfır.

- Cihazda en fazla 20-40 saat bilgisayar oyunu oynamışımdır, zamanımın coğu programlama, internet ile gecti.

- Cihazın oyun performansından soz edecek olursak, Cod Ghosts oyununu High grafiklerde ve 1920x1080 cozunurlukte 90fps ile oynadım.

- Neden mi satmak istiyorum? Cunku Android dışında kendimi iOS programlama uzerine geliştirmek istiyorum ve bu yuzden bir Macbook Pro ya ihtiyacım var. Tek satma nedenim budur.

OZELLİKLERİNE GELECEK OLURSAK;
i7-4700MQ (6mb onbellekli, turbo ile 3.40ghz hızına cıkabilen İşlemci)
Geforce Gtx 765m (128bit veri yolu - 2gb bellekli Ekran kartı)
1x8gb (ddr3 1600mhz Ram) ayrıca bana soracak olursanız normal bir kullanıcının 8gb ram dan fazlasına ihtiyacı yok.
2x120gb = 240gb Msata SSD + 1TB HDD (katı hal surucusu ve hard disk)

Bunların dışında cihazda 17" ekran, Sound Blaster ses sistemi, Killer E2200 network kartı, ışıklı klavye, oyunlar icin turbo fan tuşu, webcam, 2 adet msata slotu (ikisi de 120gb ssdler ile dolu) mevcuttur.

Fiyatım ytpara forumuna ozel 2800 Turk Lirasıdır. (3000den indirdim)

Aklınıza takılan tum soruları sorabilirsiniz

edit: notebook'ta bundan var dostlar, ona gore yorum yapalım

sahibinden.com ilan linki