Herkese merhaba bu yazımda yukarıda dediğim kulaklık ile ilgili deneyimlerimi paylaşacağım. Klavyemin C tuşu calışmadığı icin biraz fazla uğraştım, eğer beğendiyseniz bir beğeniyi eksik etmeyin. Şimdi ana konuya gecelim:
Kulaklığı birkac gun once Hepsiburada'dan Eternal adlı satıcıdan 710 TL'e aldım ve aynı il sınırları icinde olduğumuzdan 1 iş gunu sonrası urun elime geldi ve o gunden bugune kullanıyorum, link isteyenler icin:
Kendi sitesindeki verilere bakmak isteyenler icin: VOID RGB ELITE USB Premium Gaming Headset with 7.1 Surround Sound — Carbon (corsair.com)
1-İlk olarak RGB ve dış gorunuşten başlayacağım:
Urun dış gorunuş olarak gayet şık gozuktuğunu duşunuyorum. RGB'ler de bence hoş bir hava katmış, ornek olması icin bir tane fotoğraf ekledim:

2- Urunun uzerindeki tuşların tanıtımı:
Urunun ustunde bazı işlevsel tuşlar var onlar da mikrofon acıp kapatma ve ses kısıp-yukseltme tuşları.
Ses yukseltme tuşu bence cok işlevsel olmuş, klavyede olan elimle cok rahat ses kısıp acabiliyorum. Ayrıca ses acma-kapama tuşuna dikten basınca bir sonraki EQ. Profiline geciyor. Mikrofon tuşunu da işlevsel buldum, ayrıca mikrofonun acık olup olmadığı mikrofonun uzerindeki ışık ile belli oluyor. Kapalıyken ışık yanıyor, acıkken sonuyor. Fotoğrafı şu şekilde:

3- Urunun padlarine gelecek olursak cok rahat geldiler, uzun sureli kullanımda hicbir şekilde ağrı, sızı gibi şeyler olmadı. Pad'lerin kumaş olması cok iyi bence.

4- Kulaklığın kablosu 1.8 metre ama orgulu değil ve bu bence bir eksi, USB girişi bu şekilde ve yan yana aynı tip USB takınca sorun cıkmıyor, gorunuşu bu şekilde:

5- Mikrofon.
Mikrofon hakkında pek bir deneyimim olmadı ama gonullu biri Discord'dan gelip mikrofonun kalitesine bakabilir, internetten baktığım kadarıyla olağanustu netlikle sesleri algıladığı belirtilmiş ve Discord sertifikası bulunuyormuş. Bilgileri bu şekilde:

Microphone ımpedance = 2.0k ohms.
Microphone type = omnidirectional.
Microphone Frequency response = 100Hz to 10khz.
Microphone sensitivity = -42dB (+/-3dB)

6-teknik ozellikler.
Urunu FPS oyunlarında denedim ve 7.1 Surround ile işin daha da kolaylaştığını gordum. 7.1 Surround oluşu ses kasma konusunda daha iyi olması demektir. İnternetteki bilgileri bu şekilde:

Headphone Frequency response = 20Hz - 30 khz.

Headphone sensitivity = 116dB (+/-3dB)

Impedance = 32K ohms @ 1 khz.

Bu tip bilgilerden pek anlamadığım icin yorum yapamayacağım.
Urunun ses kalitesi cok iyi bence, muzik ve başka yerlerde baktım, eski kulaklığıma gore bayağı fark var arada. Eski kulaklığım Rampage magnific Green.

7- Yazılım.
Yazılıma gelecek olursak adı iCUE ve genelde stabil calışıyor ve prgramdan RGB ve EQ profillerini yapabiliyorsunuz. Bence Turkce dil desteği de olmalıydı, bu da bir eksi bence ama A2 seviye ingilizceyle bile programı kullanabilirsiniz. İndirme linki bu şekilde:
iCUE Software | Drivers | Software | CORSAIR​Corsair iCUE software connects all your compatible products together in a Single interface. Control RGB lighting and fan speeds, program keyboard macros, and monitor System temperature.

www.corsair.com

8- Kutu.
Bence bir urun hakkında on izlenimin iyi olması icin en onemli şeylerden biri de kutunun guzelliği ve kalitesidir. Bence kutu tasarımı guzel ve kalitesi iyi. Fotoğrafı bu şekilde:

Ozet yapacak olursak artıları ve eksileri bu şekilde:
Artıları:
- Pad'lerin cok rahat olması.
- Kulaklığın uzerindeki işlevsel tuşlar.
- Ses kalitesinin cok iyi olması.
- Dış gorunuşunun guzel olması ve RGB olması.
- Mikrofonun acık olup olmadığının ışık ile anlaşılabilmesi.
- Stabil bir yazılımın olması.

Eksileri:

- Orgulu kablo olmaması.
- Yazılımın Turkce olmaması.
- Yazılımın cok nadir de olsa sorun cıkarması.
- Başka forumda duyduğuma gore Discord haric ortamlarda sesi biraz kısık alıyormuş ve cok mukemmel değilmiş.

İnceleme yazım bu kadardı, buraya kadar okuyan herkese teşekkur ederim, iyi veya kotu geri bildirimlerinizi ve urun hakkında sorularınızı bekliyorum.
Herkese iyi forumlar.