Merhaba arkadaşlar. Amazon uzerinden 111 TL'ye aldığım bu kulaklığı sizler icin incelemek istedim. Urunu dediğim gibi 111 TL'ye aldım. Kargo ucretini live chat ile konuşarak iptal ettirdim. İptal edilmeseydi 18 dolar kargo ucreti odeyecektim. Urun elime 1 haftada ulaştı. İ-Parcel ile geldi urun. Turkiye icerisinde ise Yurtici kargodan teslim aldım.

Amazon işini gercektende cok iyi yapan bir şirket. Oyle guzel bir paketleme yapılmış ki kamyon gecse ustunden zarar gelmez o derece. Zaten aşağıya atacağım fotoğraftan anlayacaksınız ne demek istediğimi.

Urun ile ilgili deneyimlerimi anlatayım sizlere. Urunu muzik dinlemek ve oyun oynamak icin aldım. Oyun performansı gercektende super. Muzikte ise ben kotu bir performans bekliyordum ama bu kulaklık muzikte de beni yanılttı. Muzik dinlerken o bass sesinin tokluğu beni benden aldı diyebilirim. Tizlerde gayet başarılı. Mikrofon kalitesi de super diyebilirim. Skype uzerinden kendi sesimi test ettim ve gayet başarılı buldum. Ayrıca @SypeR ile de canlı goruşme yaptık ve kendisi de cok iyi bulduğunu soyledi. Urunu 2 hafta boyunca kullandım bu arada.

Parlak siyah ve bordo renklerden oluşan sert plastikten bir yapısı var kulaklığın. 6 saat boyunca BF4 oynayarak kendimi bir zorlamak istedim. 6 saatin sonunda kafamda biraz ağrı yaptı. Ama 2-3 saat oynadığımda hic ağrı yapmıyor. Kulaklık icerisi deriden yapılma, terletme yapmadı bende. Fakat yaz aylarında mutlaka yapacaktır.

Logitech G230 gibi bir kulaklığa 180 TL vermek yerine amazon uzerinden 111 Liraya bu urunu almak cok mantıklı. G230 ses kalitesini biliyorum ve bu urun ile G230 arasında dağlar kadar fark var. En başta 7.1 olması cok hoş hem de bu fiyata.

Urun ozellikleri:
Technical specifications
Headphones Frequency Response: 20Hz - 20 kHz Impedance: 32 Ohms @ 1 kHz Drivers: 40mm Neodymium Cable length 2.7m / 9 ’ Microphone Type: Unidirectional noise cancelling Impedance: 2.2k Ohms Frequency Response: 100Hz - 10kHz Sensitivity: -42 dB (± 2 dB)
Kulaklık: Corsair Raptor HS40 7.1 USB Gaming Headset

Resimler:

Urun yazılımı: