devletsah.com'dan alıntıdır...

Ellerimizi yıkayalım...

Tabanı icin: 1 paket petibor biskuvi (175 gr)
1/2 paket agar agar
1 su bardağı su
Kreması icin: 3 adet yumurta
1 su bardağı + 1 yemek kaşığı pudra şekeri (150 gram)
3 yemek kaşığı margarin (90 gram)
1 su bardağı mandalina suyu
1 tutam tuz

Agar agar ve suyu bir taşım kaynat.
Biskuvileri ufalayıp agar agarla karıştır.
Hamurlaşan biskuviyi servis tabağına yay.
Mandalina suyunu bir cezvede 3-4 dakika kaynat.
Bu arda yumurtaları tuz ile iyice cırpıp kopurt.
İcine pudra şekerini ilave et.
Şeker eridiğinde margarini ekle.
Margarin karışınca yavaşca ılıklaşan mandalina suyunu kat.
Surekli karıştırarak koyulaşıncaya kadar pişir.
Biskuvi katının ustune yay.
Ilıklaşınca dolaba kaldırıp iyice soğuduktan sonra servis edebilirsiniz.