Urunu sonunda aldım, şimdi kutu acılımını ve ses şiddeti hakkında yorumlarımı sizlere aktaracağım.

Once kutusundan başlayalım, arka kısımda teknik detaylar yazıyor, onunde ise model adı ve urun fotoğrafı:

Kutuyu actığınızda şoyle bir goruntu ile karşılaşıyorsunuz, ben kabloları taktığım ve cıkartmaya uşendiğim icin bir siteden aldım bu fotoğrafları:

Kutu iceriği:
Moduler ve kablolar ve onlar icin bir canta. PSU. Kablo toplamak icin siyah kelepceler. Kağıtlar, garanti belgesi vs. PSU'yu montajlamak icin vidalar. Urunun dış gorunuşu:

Kablolar:

Kablolar şoyle bir canta icerisinde geliyor:

Kablolar ince ve tamamen siyah, şık gozukuyor:

Hangi guc kablosundan kac tane olduğunu merak ediyorsanız:

BIOS flashback de yaptım:

Eski sistemime de taktım, Smart Zero fan ozelliğini kapattım, ve hic ses cıkartmadı, sadece fan kısmına kulağımı dayarsam duyabiliyorum, hafif yuk altında aşırı sessiz, bunu beğendim.

Artıları:
Aşırı sessiz. 12V kanalından gucunun tamamını verebiliyor. Aşırı sessiz. Full moduler. 8 koruması var. Eksileri:
Pahalı, sinerji uzerinden 1450 TL'ye aldım. Ağır. Bu bana kalırsa bir eksidir, kalitesini belli ediyor ama cidden cok ağır, fotoğrafları cekerken zorladı. Sinerji ile deneyimim:
Sinerji uzerinden ilk defa bir urun aldım, paketleme konusunda harikaydı, cok iyi paketlemişler, acarken uğraştırdı . Urun linki:

Thermaltake 850W Toughpower GF1 80+ Gold Tam Moduler Guc Kaynağı Thermaltake 850W Toughpower GF1 80+ Gold Tam Moduler Guc Kaynağı fiyatı ve teknik ozellikleri icin hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
www.sinerji.gen.tr