En sağlam kaynaklardan, en sağlam şekilde yıllardır topladığım ve kullandığım, sorunsuz arşivimi yoğun istek uzerine satılığa cıkarmaya karar verdim

Fazla anlatmaya gerek duymuyorum, arşiv kendisini gosteriyor zaten.
Arşivin en iyi ozelliği bana gore, programlama dillerine merakı olan herkes icin bicilmiş bir kaftandır. (c# - c++ - php - asp - mssql - mysql) gibi onde gelen web ve masaustu porgramlama dillerinin baştan sonra eğitimlerini icerir.
Diğer en buyuk ozelliği, tum icerik tarafımca denenmiş, kullanılmış ve sorunsuzca kullanılmaya devam etmektedir. Birkac arkadaşa ucretsiz gonderilmiştir.
Fiyat Kargo Dahil : 40TL'dir.
Hdd Sizin tarafınızdan gonderilir.
Hdd yoksa temin edilir.
Exel Dosya şifresi "ytpara"'dır.
Arşiv surekli guncellenmektedir. Guncellendikce konu altından ekleme yapılacaktır. Guncellemeleri almak icin HDD tekrar yollamanız gerekir. Kargo sizin tarafınızdan karşılanır, Guncel icerik ucretsiz olarak aktarılır.
Odeme Yolları
Ptt Posta Ceki, Havale, Akbank, Yapıkredi, İşbankası
VDS Takas, Mail Takas Şeklinde de Yapılır.
E-Trade Atmayacak kişilere arşiv verilmeyecektir. Arşiv YTPARA'ya ozeldir. Forum dışına satış YOKTUR. 40TL'ye boyle bir arşiv bulmak neredeyse imkansızdır! O yuzden sadece YTPARA uyelerine ozel actım konuyu.
Forum Dışı Aktarım Olduğu Tespit Edilirse, Satış İPTAL EDİLECEKTİR
Macro'lu Hazır İndir
Bu Dosyayı Acamayanlar Duz Excel İcin Bunu İndirin
Not: Excel macro icerdiğinden dolayı, Excel Guvenlik ayarlarından yada durum cubuğundan etkinleştirmeniz gerekir.
office olup da acamayanlar, ve iceriği aktif edemeyenler excel'de sol ustten
Dosya
Secenekler
Guven Merkezi
Guven Merkezi Ayarları
İleti Cubugu
Activex Denetimi ile başlayan yere tik Koyun.
Daha sonra
Yine Guven Merkezi Ayarları
Acticex ayarları
Tum denetimleri kısaltma olmadan ve sormadan etkinleştir'i işaretleyin. icerik sorunsuz acılır