Selamlar, oncelikle gecen haftalarda yeni bir fare arayışı icerisindeydim ve satın almak istediğim mouse'u en ucuza satan site buydu ve bu siteye dair hicbir inceleme gormemiştim internette. Ben de goruşlerimi yazayım dedim.
Oncelikle satın aldıktan 4-5 gun sonra kargoya verildi ve urun elime ulaştı. Fakat sağ click ve tekerlek sık sık olmasa da "glorious model o squeak" ile aratarak bulabileceğiniz sesi cıkarıyordu. İnternet uzerindeki herkes garantiye vererek sorunu cozduğunu belirttiği icin fareyi acıp garanti surecini sıkıntıya sokmak istemedim, garanti belgesinin uzerindeki "[email protected]" mailine bir mail attım, gunlerce cevap gelmemesinin ardından connectgame'nin iletişim sayfasındaki maile mail attım. Tahmin edilebileceği uzere, oradan da bir donuş yok. Garanti belgesinin ve satın aldığımın ekran goruntulerini aşağıya koydum. Garanti belgesinin uzerindeki numaraya ve faxa ulaşmayı denedik, numara kullanılmıyor ve fakslara cevap verilmiyor. Ben fareyi turkiyede başka kimse satmıyor diye boyle kullanmaya devam etme kararı aldım yani iade etmeyeceğim fakat bu siteden satın alan birisi olarak benim yaşadığım tecrube bu. Satın aldıktan sonra karşınızda muhattap yok. Maillere fakslara cevap yok, numara zaten kullanımda değil.
Son olarak, bu siteden satın almış bir kullanıcı olarak goruşum, bu siteden daha ucuza satın almak yerine başka sitelerden aradaki farkı vererek satın alın. Aşağıdaki ekran goruntulerini de incelerseniz goreceksiniz ki hakikaten muhattap yok karşınızda. Ulaşabileceğiniz bir kişi bile yok. Bu siteden almayın aldırtmayın.
EKRAN GORUNTULERİ:
ConnectGame tecrubelerim
İncelemeler0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Alışveriş
- İncelemeler
- ConnectGame tecrubelerim