Evet bu gorduğunuz dandik adaptore 2020 Haziran'dan beri sahibim. PC'yi aldıktan sonra modemdem uzak olduğum icin bir kablosuz Wi-Fi adaptor arayışına girdim. O zaman tek kriterim fiyatıydı, zaten hepsinin aynı işi goreceğini duşunuyordum. Gozume en uygun gelen bu olduğu icin almış bulundum. PC'ye takıp surucusunu kurdum ve calıştı! Doğru duzgun calıştığı tek zaman da buydu sanırım

Cok surmeden kopma sorunlarıyla karşılaşmaya başlamıştım. Durduk yere gidiyor, eğer cıkarıp takmazsam gelmiyordu. İlk once gecici bir cozum bulmuştum: Her PC acışımda cıkarıp takıyordum. Canımı sıkmıyor değildi ama zaten bilgisayarı gunde 1 defa acıyordum ve genelde acık kalıyordu. O yuzden cok umursamamıştım.

Lakin bu da kokten bir cozum değildi. İşe yaramadığı zamam bilgisayarı yeniden başlatmam gerekebiliyordu.

Bu problemleri cozmek icin aklınıza gelebilecek tum ayarları denedim. Birkac gunde network uzmanına donuşmuştum QoS ayarından tut bant genişliğine, adaptivity ayarlarından surucu silip tekrar kurmaya kadar bin bir turlu şey denedim. Tahmin edebileceğiniz gibi hicbiri tam bir cozum değildi. Sorun donanımsaldı veya Windows 10 ile alakalıydı.

Bu gunlerde de cok kararsız calışıyordu. Korkusundan Online oyun giremez olmuştum en son yine kopunca aldım yere fırlattım. Şimdi tahmin edebileceğiniz gibi calışmıyor ben de bozulsun da yenisini alayım diye bekliyordum zaten.

Şimdi masum masum bekliyor. Aklımda icini acıp biraz incelemek var. Ardından da atomlarına ayıracağım. Bana cektirdiği eziyetin bedelini odeyecek