Selamlar, başlıkta da gorduğunuz uzere Redragon vara klavyesinde yaşadığım problemleri anlatacağım.
Oncelikle klavye "Cherry dengi Switch" diye satılıyor ama değil, duz Outemu Switch. Redragon uretimi falan da değil yani.
Switch'lerden bahsetmişken gelelim Switch kalitesine... deli gibi yay sesi var klavyede. Yazıyı yazarken bile tiksiniyorum o sesten.
Kulaklıkla dinleyin %80-100 arası seste.
https://soundcloud.com/furkan-aslan-900431809%2Fkayit
Neyse bunu gectim keycap kalitesi de kotu, hemen kir tutuyor ve W, A, S, D tuşları değişik şekilde terlemeden dolayı parlıyor ve kayıyor... Ustune hemen ciziliyorlar.
Sadece keycap değil Alt Tab'la da deli gibi kirleniyor, bakın onceden cok klavye kullandım bu saydığım "rezillikler" hicbirinde yoktu.
Hadi bunlar yaşanabilir şeyler, aydınlatmayı sağlayan LED'lerden "biip" tarzında sesler geliyor kulağınızı yakınlaştırırsanız. Cınlama bir nevi, bu da mı normal? Bence değil.
Kısaca onermiyorum, bolca ovduğumuz Redragon kalitesini de gormuş oldum bu klavye sayesinde. En azından bu modelin gozumde jd, gp gibi markalardan farkı yoktur. Size onerim 600/700TL bandından aşağı mekanik klavye bakmayın.
G513, masterkeys Lite L, MK110, K68 gibi klavyeleri kullanmış biri olarak ya membran alın ya da MK110 alın bu butcede diyorum.
İyi forumlar.
Redragon vara uzun kullanım sonucları
İncelemeler0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Alışveriş
- İncelemeler
- Redragon vara uzun kullanım sonucları