LG'nin 2019'un sonlarında cıkarmış olduğu OK75 modelini inceleceğiz hemen başlayalım.

Tasarım: Bu hoparloru tercih etmemin buyuk nedenlerinden biri tasarı mıydı? Bana tasarımı tam olması gerektiği gibi geldi ışıklar, DJ paneli, subwoofer aydınlatması ve taşınabilirliği. Evet hoparlor taşınabilir altında 2 tane aynı valiz tekerleği gibi tekerler var bu sayede aynı bavul gibi taşıyabilirsiniz.

LG XBOOM Uygulaması: LG'nin bu hoparlorleri kontrol edilebilmesi icin cıkardığı XBOOM uygulamasından uzaktan ışıklarını, bas, mid ve tiz gibi ses ayarlarını yonetebiliyorsunuz.

Teknik Ozellikler: Hoparlorde 2 tane mid range 2 tane tweeter ve 1 adet subwoofer bulunuyor. Subwoofer 410W Rms, Diğer hoparlorler ise Toplam 590 Rms. Subwoofer ın buyukluğu 8inc gayet yeterli bir boyut bu fiyattaki bir parti hoparloru icin. Urunun tek dezavantağı benim icin biraz ağır olması tam olarak 24kg bir ağırlığı var ancak icindeki hoparlorleri katarsak cok da ağır değil.

Ses Kalitesi: En onemli yere geldik şimdi bu hoparlor bir parti hoparloru o yuzden fazla bas ağırlıklı bir hoparlor tizleri net değil ancak ses seviyesi ve baslar cok yuksek bir mahalleyi rahatca doyuracak ses seviyesi var abartmıyorum. Ancak dediğim gibi bu bir parti hoparloru olduğu icin ses seviyesi yuksek be tizleri biraz zayıf hoparlor kesinlikle apartman icin onermiyorum aksi taktirde mahalleye polis gelecektir yuzde 50 ses seviyesinin ustune cıkdığında basları hem ciğerinizde hem de camların sallanmasıyla hissediyorsunuz.

Bu videoda dediğimi daha iyi anlayacaksınız video bana ait ve ses seviyesi yuzde 40 bass blast acık.

Bass blast modunda basları yukseltiyorsunuz ve tam bir canavar oluyor muzik setiniz ama bence ihtiyacınız olmayacak.

Birkac video paylaştım videoda ses kalitesini daha iyi anlarsınız inceleme bu kadardı son olarak alınır mı?

Bu hoparloru ben 2020 yılının başında aldım fiyatı 1700 TL idi o zaman fiyatını sonuna kadar hak ediyordu ancak şu an 3300TL eğer sadece yuksek ses ve bas icin alacaksanız alınabilir ancak ses kalitesi cok onemli tizler iyi olacak derseniz JBL Partybox 100 oneriyorum.

Sorunuz var ise sorabilirsiniz.