son derece lezzetli davet sofralarına uygun şık bir yemek
oncelikle tavukları haşlayıp didikliyoruz.icine garnituru,tuz ve karabiberi ekliyoruz.
2 parca gogus eti
1 parca but
1/2 lt.sut
1 kaşık un
2 yemek kaşığı margarin
1 kutu kucuk boy garnitur
150 gr taze kaşar
tuz,karabiber
bu arada margarinle unu kavurup sutu ekleyip beşamel sosumuzu hazırlıyoruz.beşameli de tavuklu karışıma ekleyip rendelediğimiz kaşarın bir ksmını da koyup malzemeleri iyice karıştırıyoruz. borcama yayıp uzerine kalan kaşarı doşuyoruz 160-170 derecede pişiriyoruz ve kare kare keserek servis yapıyoruz. biraz bekleyince daha muntazam kesiliyor. yanına tavuk suyu ile yapılan bir pilav cok yakışıyor. deneyecek olanlara şimdiden afiyet olsun.