nefisyemektarifleri.com'dan alıntıdır...
2 buyuk dilim somon balığı (her kişi icin bir dilim)
1 adet patates
1 adet kereviz
6 adet arpacık soğan
4 diş sarımsak
1 adet domates
2 adet yeşil biber
1 adet limon
Yarım yemek kaşığı salca
Tuz
Fırın kabınına ilk olarak yıkadığınız balık dilimlerini koyun.
Uzerine soyduğunuz butun arpacık soğanlarını, sarımsakları, kup kup kestiğiniz patates ve kerevizleri yayın.
En uste halka halka dilimlediğiniz domates ve biberleri yerleştirin.
1 su bardağı kadar sıcak suda ezdiğiniz salcaya tuzu ekleyerek tepsiye ilave edin.
Son olarak limonu da dilimleyerek tepsiye yerleştirin.
Tepsinin uzerini aluminyum folyo ile iyice kapatın. 200 derecede ısıtılmış fırında pişirin.
Afiyet olsun...