Logitech G103 acıkcası benim cok cok hoşuma gitti cunku 15 liralık F klavyeden geciş yaptığım icin uzay mekiği gibi geliyor. Evet acık konuşmak gerekirse oyle geliyor. Urunu 40 TL'ye aldım.
Klavyeye acıkcası alışmak biraz zor. Oyun oynarken W tuşuna basacağım yerine Q tuşuna basıyorum. 6 tane makro tuşu var fakat şuan kullanmıyorum. Tuşa basarken ses cıkmıyor, cıkıyor fakat mekanik kadar değil. Hatta benim onceden kullandığım F klavyeden de az ses cıkarıyor. Onceki klavyem Prige PR-520U F.
Gecelim mousepade arkadaşlar.
Mousepad acıkcası bana ilac gibi geldi. Onceden tahta yuzeyde oyunları oynuyordum. Şimdi mousepade gectiğim icin ve ozellikle kaliteli bir mousepade gectiğim icin inanılmaz rahatladım. Mouse + olmayan modeli olmadığı icin beklediğimden buyuk cıktı. İlk dokunduğum zaman puruzlu bir yuzey zannettim fakat oynayınca tadı bambaşka oluyor. Urunu 35 TL'ye aldım. 35 TL'lik mousepadde 20 liralık mouse ile oynuyorum (Logitech M100).
Son olarak şunları soyleyebilirim. Farem adam oldu diyebilirim, altındaki pisliği kaliteli birşeyde kullanacağım icin sildim. Klavyedeki bilekliği oyun oynarken cıkardım. Hatta normal şartlarda da bilekliksiz kullanıyorum cunku elimi koyarken rahatsızlık hissettim.
Klavyenin artıları ve eksileri:
Artılar:
Tasarımı cok şık, ilk başlarda uzay mekiği gibi geliyordu.
6 tane makro tuşu olması.
Yazılarının silinmemesi.
Eksiler:
Bilekliği kotu.
Yukarıdaki yanan ışıklar kotu.
Tuşa basarken cıkan ses yetersiz.
Mousepadin artıları eksileri:
Artıları:
Sıcak. (Sol elim soğuk sağ elim sıcak.)
5 liralık mouse kullansanız bile onu adam edebilme ozelliğine sahip.
Beklediğimden daha buyuk.
Eksileri:
Boyle bir şaheserin bana gore eksisi olamaz.
Arkadaşlar ilk defa oyuncu ekipmanları kullandığım icin bana gore bunlar 10 sene yeter. İlk incelemem olduğu icin kusura bakmayın.
Bu arada artık bilgisayar başında yemek yerken daha dikkatli olacağım. Onceki klavyelerimi hor kullanıyordum bunu gozum gibi seviyorum. Mousepadi saat başı acıp elimle kirli olmasa bile temizliyorum.