Everest firmasın yeni cıkardığı bir Gaming mouse delikli ve RGB fiyatı da 80TL ama fiyatlar cok değişken mouse gercekten beni cok şaşırttı o zaman incelemeye gecelim.
Kutu.
Kutusu klasik Everest kutusu bence gayet guzel kutu kapaklı ve vakumlu bence guzel on kısma mousemiz konuşlandırılmış arka kısımda ise urun hakkında bilgilendirmeler var.

Tasarım.
Ust ve alt kısımları delikli devreyi goremiyoruz beyaz bir plastik ile kaplı devre kısımları aslında bu bir artıda olabilir hem RGB'ler daha guzel gozukuyor hem de sıvı dokulmelerinde mousenin bozulmasını onluyebilir sağ ve sol kısımlarda ise RGB şeritler var.

Kablo ve USB.
1.5 metre kumaş bir kablosu var kumaş olması guzel ama 1.5 metre olması bence kotu buradan bir eksi verdim. USB uc ise normal bir uc.

Tuşlar ve Switch.
6 adet tuşumuz var ve 10 milyon tıklama omru var 10 milyon tıklama omru gayet yeterli Switch markası hakkında bilgi verilmemiş ama ben huano diye tahmin ediyorum.

Sensor.
Sunplus 199 adlı bir sensor kullanılmış 7200 DPI 60 IPS 15G ve 125Hz sensor bu fiyata gore gayet iyi bence ama 125Hz olması kotu 125Hz olduğu icin Hz değerine eksi veriyorum.

Skates.
2 adet buyuk 2 Adet'de kucuk skatesi var kaydırma gorevlerini gayet iyi yapıyorlar.

RGB.
RGB bir aydınlatması var RGB'si bence cok guzel ben beğendim bu fiyattaki rakiplerinden daha iyi RGB'si var gibi 6 adet RGB modu var yazılım uzerinden RGB modlarını ayarlayabiliyoruz hız parlaklık gibi ayarlar yapılabiliyor.

Yazılım.
Yazılımından coğu ayar yapılabiliyor makro ayarları tuş ayarları profil ayarları RGB mod ayarları gibi ayarlarımızı yapabiliyoruz ve yazılımın Turkce olmasıda bence gayet iyi.

Eksileri.
1 kablonun 1.5 metre olması.
2 sensorun 125Hz olması.
Alınır mı? Alınmaz mı?
Bence bu fiyata alınabilir ben beğendim şahsen.
Urunun incelemesini videolu bir şekilde izlemek isterseniz inceleme videom=