Bu pastanin adini ben uydurdum yas pastalarda fazla iyi deyilim ama deneye deneye ogrenecegim insallah.
bu aralar birkac kez yaptim umarim sizlerde begenirsiniz arkadaslarim.

Bu seker hamurunu you_know arkadasimizin tarifiyle yaptim gercekten guzel oldu aslinda sade lokumla yapmis arkadasimiz evde sade lokum kalmamis bende gul lokumu kullandim onun icin rengi pembe. gida boyasida kullanmaya gerk olmadi.
5 adet lokumu elimizle guzelce yogurarak hamur haline getirelim ve pudara sekerini yavas yavas ekleyelim en sonda nisastamizida yavas yavas yedirerek hamur haline gelecek sekilde yoguralim.
elimize kucuk bir parca alarak elimizle bastirarak kucuk ince bir sekile getirip kivirarak gul seklini verelim pastamizin uzerini zevkinize gore susleyin.

1 adet hazir pastaban
500 gr kremsanti
150 gr bogurtlen arzuya gore baska meyvede kullanabilirsiniz.
seker inciler suslemek icin.
seker hamuru icin:
5 adet lokum
2 y.k pudra sekeri
2 y.k nisasta

Oncelikle kremsantimizi onceden mikserle cirpalim ve buz dolabina koyalim biraz beklesin.
Daha sonra hazir pastabanimizin bir katini alip duz bir pasta tabagina alalim kremsantinin yarisina yakin bir kismini kekin uzerine duzgunce yayalim.
ve bogurtlenlerimizi uzerine siralayalim ben buzlukta dondurulmus bogurtlen kullandim.
Bu islemden sonra pastabanin ikinci katinida bogurtlenlerin uzerine koyalim ve kremsantinin kalanini uzerine ve kenarlarina duzgunce surelim.
yaptigimiz gullerlede susledikten sonra seker incilerle susleyelim.
afiyet olsun arkadaslar.

resimler birazdan geliyor.