A101'den 80 liraya satıldığı zaman yeğenime almıştım. 2 ay olmadan Apple Watch benzeri kordonundaki demir tokası kırıldı. 2 yıl garantili olduğu icin A101'e gittim. Piranha urunlerde kesinlikle A101 sizinle muhatap olmuyor. Garanti belgesinde numara var; arayın, urunu gonderin deyip geciyorlar. Aradım, cok zor ulaştım. Değişim veya iade durumunu sordum. Her ikisine de olmaz dediler. Bakalım elimizde demir toka varsa urunu kargosunu odeyerek gonderin yaparız dediler. 1 hafta gecti geri donuş yapan olmadı. Tekrar aradım daha onceki goruşmeyi aktardım. Elimizde parca var, kargoyu odeyerek gonderin, tamir ucreti 20 lira dediler Teşekkurler dedim, kapattım. Urunun kendisi 80 lira zaten. Kıytırık kordon tokası icin kargo dahil 30 lira verecekmişim, komediye bakın. A101'den herhangi bir Piranha urun almamanızı oneririm. Aksi halde sinirleriniz bozulabilir. Saatin dandikliğine diyecek bir şey yok. Zaten şarj kablosu yok. Silikon kayışı saatin ekranından sokup saati fişe takıyorsunuz direkt. Haylou LS02 vardı, almadığıma pişman oldum. Cocuk sevindirmede asgari Haylou LS02 diyorum.

Dosya Ekleri 77851.jpg 22,2 KB · Goruntuleme: 59