A101'den 139 liraya aldığım bu urunu uzun kullanımdan sonra değerlendirmek istedim. Kutu icinde cıkan yedek kucuk kaucuklarla kullandım cunku standart olanları cok buyuk kulağa girmiyor girse de hemen ağrıtıyor kucuk olanlar daha rahat. Kulaktan duşme sorunu var koşarken ve ozellikle bisiklet kullanırken. Telefon konuşmalarında karşı taraf sesin cok derinden geliyor diyor hem de her seferinde. Sanki telefonun hoparlorunu acmışsın gibi diyorlar. Cevreden cok fazla gurultu topluyor. Video izlerken anlık duraklatıp kısa sure sonra tekrar devam etmek isterseniz bağlantı kopuyor veya gec geliyor. Sessiz bir ortamdasınız videonun sesi sonda bağlantı kopuyor ve siz play tuşuna bastınız. Buyuk rezillik. Kablolu kulaklığınızı mumla aratacak bir urun bu. Kesinlikle tavsiye etmiyorum. A101'de 50 liraya başka Cin malı bir Bluetooth kulaklık aldı arkadaşım mikrofonu aşağı sarkan modellerden adını hatırlamıyorum. Ses kalitesi cok iyi, gurultu toplamıyor ve goruştuğum kişinin sesini bana net aktarıyor. Bu yorumu yazmamın sebebi bu rezil urun hala A101'de satışa devam ediyor şu an 130 lira. Almayı duşunenler varsa aranızda almayın almayın almayın diyorum kesinlikle. İlk kablosuz kulaklık deneyimim husranla sonuclandı bundan sonra bir daha zor alırım bu tarz bir urun.

Dosya Ekleri earbuds.png 87,3 KB · Goruntuleme: 28