Tasarım
Uzunluk: 240mm (9.4 inc) Genişlik: 169,5mm(6.6inc) Derinlik: 6.1 mm Ağırlık : 437 g Ekran
Retina ekran Ips teknolojisine sahip 9.7 inc LED arkadan aydınlatmalı geniş Multi-Touch ekran 264ppi, 2048 x 1536 piksel cozunurluk Tam lamine ekran Yansıma onleyici kaplama Teknik ozellikler
64 bit mimariye sahip A8X cip M8 yardımcı hareket işlemcisi İsight kamera 8mp (f/2.4 diyafram , beş bileşenli mercek) 1080p video kaydı (30fps) Agır cekim 120 (fps) Hızlandırılmış video 1.2mp on kamera (f/2.2 diyafram 720 p video kaydı yapabiliyor) Touch ID WİFİ(cift kanal 2.4 Ghz ve 5Ghz) Bluetooth 4.0 Urun Resimleri:
Kamerası diğer tabletlere oranla gayet guzel cekiyor. Bu fotoğrafı akşam cektiğim icin tam kaliteli cıkmamış.
Deneyimlerim
Pil omru gercekten iyi ,1 gun boyunca sabahtan akşama kadar elimden bırakmadım, aksama kadar dayandı. Ekran kalitesi gercekten beni cok memnun etti. Oyun performansı ust duzeyde tum oyunları sorunsuz bir şekilde oynayabiliyorsunuz. Grafik performansını ben cok iyi buldum. Yani kullanıyor olduğum ıphone 5s telefonumda Asphalt 8 oyununu ıpad air 2 de de kullanınca farkı hissettim grafik performansına bayıldım acıkcası Tableti 1 gun boyunca hic elimden bırakmadım ve hic ısınma hissetmedim. Touch-ID' den de memnun kaldım ıphone 5s e gore okuma hızı daha iyi. İncelik ve hafiflik gercekten cok iyi elinize aldığınız zaman hissedebiliyorsunuz. Depolama alanı olarak mumkunse 64 gb ve ustunu alım 16 gb bi sure sonra yetmiyebilir. Genel olarak bakıcak olursak Ipad Air 2 gerek tasarımı olsun gerekse performansı olsun ben tatmin etti memnun kaldım. Tablet alıcak arkadaşlara tavsiye ederim