Bu kasa ile ilgili internette fazla bilgi olmadığını gordum. Bende hazır bu kasayı almışken yazayım dedim. Umarım bu kasayı duşunen arkadaşlar icin faydalı olur. Vaktim olmadığından dolayı detaylı bir yazı yazamayacağım.
Aldığım hazır sistem de bu kasa ve MSI GTX 1660 Super Ventus XS OC vardı. Bu ekran kartının soğutması diğer ekran kartlarına gore duşuk kalıyor. Bu yuzden bu kasayı alırken icimde bir şuphe vardı. Cunku kasanın onunde temperli cam var. Camın iki yanında da delikli yerler var (mesh panel deniliyor sanırım). Ekran kartının ısınacağını duşunuyordum ancak, oyuna girdiğim de cok şaşırdım. Onu full mesh panel kasalar bile bu kadar iyi soğutma kalitesi veremezken, bu kasanın bu kadar iyi soğutma kalitesi beni cok şaşırttı
Valorant'ta ki sıcaklık değerlerini paylaşıyorum:

Ekran kartı 45 derece. ''Bu poligon olduğu icin bu kadar az'' diyebilirsiniz ancak oyunda ki değerleri bire bir aynıydı. En fazla 50 derece oldu. Ayrıca kasanın fan ayarları full de değildi.
Not: kasayı yerden yuksek, hava alan bir yere koydum.

Bu arada bende sorun olmamış olması, sizde olmayacağı anlamına gelmez. Bu yuzden buna dikkat ederek alalım
Evet cok detaylı bir inceleme olmadı ancak, yararlı olacağını duşunuyorum.
Kasa da bu:

VENTO Mars VG04F TEMPERED GLASS Adreslenebilir RGB 3ad120mm+1 ad120mm Mid-Tower Pencereli Guc Kaynaksız Kasa - inventus VENTO Mars VG04F TEMPERED GLASS Adreslenebilir RGB 3ad120mm+1 ad120mm Mid-Tower Pencereli Guc Kaynaksız Kasa
inventus.com.tr