Kulaklık,
Ayrı bir kutuda mikrofon, jak cevirici ve iki adet o uzun kabloyu katlayabilmek kısaltabilmek icin cırt cırt ve Kullanıcı kılavuzu.

Surucu: Φ53mm. Empedans: 64±15% ω Hassasiyet: 110db±3dB Frekans tepkisi: 20Hz to 20khz. Mikrofon: Ø6.0×2.2mm Calışma akımı: ≤ 80ma. Kablo uzunluğu: 1.7m Bağlantı: 3.5mm AUX.

Rahat bir kulaklık. Kafaya tam oturuyor ozellikle 2 haftadır hemen hemen her gun saatlerce takmama rağmen herhangi bir ağrı veya terleme yaptığına şahit olmadım. Pedleri cok yumuşak. Ozellikle dışarıya hic ses vermiyor oluşu ve dışarıdan gram ses almayışı cok onemli bir detay. Şahsi olarak bu konudan biraz ailem dert yandı

Ses kalitesi muazzam benim icin tek eksi yonu (tamamen bana gore) biraz kısık olması sesin ben gercekten tizlerden daha cok yuksek ses ve bass seven bir insanım. Bu kulaklığın 53mm. Suruculere sahip olması bence onu onde kılan ozelliklerden biri. Ses kasma konusunda acayip başarılı ilk başlarda cok şaşırmıştım ilk girdiğim oyunda girdiğim butun oyunlardan farklı şekilde oynadım ve oyunu yaşadım resmen. Filmlerde tizlerin bu denli kaliteli olması o kadar guzeldi ki cok keyif aldım film izlerken. Muzik dinlerken muziklerin butun basslarını ve tizlerini alıyorsunuz o hani ince bir şey vardır seste ayrı bir netlik vardır aşırı şekilde bu kulaklık gercekten onu yaşatıyor.

Belki de bu kulaklığı bu kadar onde kılan ozelliği, mikrofonu. Mikrofonu cıkarılabiliyor. Kendi fiyat bandından ustte olan kulaklıklardan bile daha iyi bir mikrofon kalitesi sunabilen bir kulaklık. Dip ses denilen bir şey yok. Cevreden ses alma yok. Sesiniz de netlik var. Sanki gercekten cok pahalı bir kulaklık kullanıyormuşsunuz gibi bir mikrofon sesi veriyor.

Kulaklığın maalesef uygulaması yok. Fakat bu bana gore eksi bir taraf değil. Ayarlamak istediğiniz şeyleri Windows ayarlarından ayarlayabilirsiniz. Ayarlamanıza bile gerek olmadığını duşunuyorum şahsen.
Belki de bu fiyata aldığım en guzel ve uzun omurlu kulaklığım olacak. Bu fiyata sunduğu artı yonleri onu fiyatı bandındaki en iyi kulaklıklardan biri yapıyor. Butun sorularınızı dinleyebilir ve cevaplayabilirim. Alacak kişilerin kafasında tek bir sorun kalmaz.
Fotoğraflarını da cekecektim fakat telefonumun arka kamerası problemli bunun icin de kusura bakmayın.
Anakart; Turbox TZX-X58 Intel X58 1600MHz DDR3 Anakart
Genişletmek icin tıkla...