cokkk hafif ve lezzetli

9 y.kaşığı irmik
11 y.kaşığı şeker
1 kilo sut
vanilya
1 paket kakaolu biskuvi
bi tatlı kaşığı tarcın
yarım su bardağı ceviz ici rondodan gecmiş olucak
bir tencerede bi kilo sut,irmik ve şakeri ocakta pişiriyoruz muhallebi kıvamına gelene kadar en son ocaktan almadan once vanilyayı ekleyip karıştırıp kapatıyoruz altını ocağın daha sonra kare bi borcamı ıslatıyoruz suyla (yapışmadan cabuk cıkması icin kesince tatlı)sonra muhallebinin yarıasını dokuyoruz borcama onun ustune biskuvi diziyoruz onun ustune tekrar kalan muhallebiyi dokuyoruz ardından rondoda kalan biskuvi,tarcın ve cavizi cekip karıştırıp tatlının ustune serpiyoruz 3 saat buzdolabın soğutucu bolumunde dinlendiriyoruz servise hazırdır şekerler afiyet olsun...